Cele mai bune practici pentru ambalare și ambalare industrială

Cele mai bune practici pentru ambalare și ambalare industrială

Cele mai bune practici pentru ambalare

Pentru fiecare distribuitor, satisfacția clienților trebuie să fie întotdeauna prima prioritate. Acest lucru este considerat a fi faptul că ceea ce clientul comandă si primește. Dacă acesta din urmă nu se materializează, se datorează adesea practicilor de ambalare deficitare sau depozitării necorespunzătoare. Astfel, urmărirea și menținerea standardelor de ambalare este un element important în obținerea satisfacției clienților. Ținând cont de bunele practici, veți reduce costurile, preveni diverse leziuni și alte dezavantaje.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Cum sa cresteti productia cand ambalati / legati cu banda?

Când societățile automatizează în orice fel activitatea de ambalare / legare cu banda, acestea grăbesc ambalarea și reduc timpul necesar pentru aceasta. De obicei, ambalarea semi / automată poate fi mai rapidă cu cel puțin 300%. În plus, ambalarea automată este de obicei mai sigură și mai ușoară pentru angajati. Dacă împachetați cutii, cea mai bună modalitate de a accelera ambalarea este folosind o mașină de ambalare semi-automată HIPO, care ambaleaza automat cutiile cu banda PP. Pentru legarea cu banda a paletilor, vă sugerăm mașina de legat banda semi-automată COMBO sau aparatele de legat banda, pe baterii, care pot fi utilizate și pentru cutii / pachete.

Ambalarea produselor de baza

Dacă produsele de bază nu sunt ambalate în cutii, acestea nu trebuie să fie ambalate în mod obișnuit. În cazul în care produsul are un recipient cu o deschidere care arată conținutul pachetului, această deschidere trebuie să fie protejată în mod adecvat cu un material de protecție. Acest lucru este necesar deoarece ambalajul de carton se descompune în timpul transportului și sunt generate particule de praf care pot răni produsele. Protecția expunerii este esențială pentru a vă asigura că produsul, în ansamblu lui, ajunge la client pentru a-i asigura satisfacția. Produsele cum ar fi îmbrăcămintea trebuie să fie ambalate în pungi de plastic, unde fiecare unitate este ambalată în propriul sau sac.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mm

Ambalare interna

Când vorbim despre ambalare interna (depozitarea produsului în interiorul corpului principal), este înțelept să folosiți carton solid care să permită o mai bună manipulare a produselor ambalate în depozit. Caracterul ambalarii adecvate depinde și de specificația produsului, așa că înainte de ambalare, merită să luați în considerare modul în care greutatea, dimensiunea și alte caracteristici ale produsului pot afecta calitatea ambalajului.

Ambalarea materialelor si protectie aditionala

Fiecare distribuitor este responsabil pentru trimiterea mărfurilor si pentru a ajunge la destinație intacte. Din acest motiv, este important pentru acesta să acorde o atenție specială ambalării și depozitării produselor. În cazul produselor din sticlă, distribuitorul trebuie să se asigure că aceste cutii sunt separate prin intermediul mai multor straturi între cutii și astfel nu sunt deteriorate sau distorsionate în timpul transportului. Dacă articolele sunt fragile, trebuie să fie ambalate individual în cutii, etc. Pentru o protecție suplimentară, vă puteți asigura, de asemenea, că umpleți spațiul gol din cutii cu hârtie, carton sau alte materiale de umplutură, care trebuie să nu fie materiale agresive.

Ambalarea corectă care respectă standardele face ca tu să fii mai credibil în ochii clienților și, în același timp, costurile cu daunele aduse produsului sunt mult mai mici.

 

Distribuie aceasta postare


Întrebare produs

Avem nevoie de următoarele informații pentru a pregăti o ofertă. Veți primi o ofertă pentru produs pe e-mail în curând.