Seturi pentru legat cu banda

Seturi pentru legat cu banda contin o gama larga de seturi, de calitate dar economice, de aparate pe baterii pentru legat cu banda PET sau PP. Intr-un set vei primi:

  • aparat pentru legat cu banda pe baterii
  • baterie (2 baterii in acelasi set) + incarcator
  • banda PP sau PET (de urmatoarele dimensiuni, 12mm, 15mm, 16mm, 19mm)
  • carucior pentru banda PP sau PET

Seturile pentru legat cu banda cu baterii au 12 luni garantie si service-ul este in Romania. Acestea au livrare Gratuita. Comercializam doar in Romania si va oferim cele mai bune preturi de pe piata locala.

Seturi pentru legat cu banda pe baterii – tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe ambalarea

Aceste kit-uri pentru legat cu banda sunt niste seturi pre-aranjate care includ tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe ambalarea. Setul include: aparatul pentru legat cu banda pe baterie, o baterie sau 2 baterii pentru aparat, incarcator pentru baterii, banda de plastic PET sau PP si caruciorul pentru banda PP sau PET. Dupa ce setul va este livrat, poti incepe imediat ambalarea.

Pret seturi pentru legat cu banda pe baterii

Costul pentru un astfel de set este mai scazut decat cel pe care l-ati avea daca ati cumpara toate componentele separate. In plus, cand cumperi unul din aceste kit-uri pentru legat cu banda, beneficiezi si de livrare gratuita, care altfel (cu exceptia aparatului pentru legat cu banda pe baterii), nu ar fi inclus. Recuperarea investitiei se poate face in cateva luni, daca iei in considerare si timpul economisit in timpul ambalarii, cresterea productivitatii la ambalare si economiile directe facute cu costurile clemelor (cand ambalarea se face cu aparat pe baterii pentru legat cu banda). Pretul acestor aparate variaza de la o 1400 euro la cateva mii de euro. Acesta depinde de aparatul inclus automat(cu tensionare automata, sudare prin frecare si taiere) sau semi-automat, si de tipul de banda de plastic (PET sau PP).

Ce este inclus intr-un set pentru legat cu banda pe baterii?

Aparatul pentru legat cu banda pe baterii, baterie si un incarcator

Set pe baterii pentru legat cu banda PET + carucior banda + baterie + incarcator

Incluse in noul set sunt bateriile, una sau doua, si un incarcator pentru baterii. Exista multe tipuri de aparate pentru legat cu banda pe baterii, de aceea, va trebui sa alegeti ce aparat de legat este potrivit pentru necesatile dvs. Pentru a alege cel mai bun set, in primul rand, trebuie sa va decideti cat de lata va fi banda si, in functie de asta, puteti alege ce tip de aparat pentru legat cu banda trebuie sa fie inclus in set.

Avem aparate pe baterii care acopera toate dimensiunile de benzi de plastic, de la 10mm la 19mm. Apoi va trebui sa va decideti daca vreti o solutie de ambalare complet automatizata, ceea ce inseamna ca aparatul pentru legat cu banda va avea tensionare automata, si va suda si taia banda. O alta intrebare este cat de puternic sa fie aparatul necesar. Asta depinde, de asemenea, de latimea benzii. Avem aparate cu forta de tensionare de pana la 4000N.

Banda plastic PET sau PP

Fiecare set contine o bobină de banda de plastic PET sau PP. Noi pregatim in prealabil acese kit-uri pentru legat cu banda de diferite latimi si tipuri de banda. Va rugam sa alegeti acele kit-uri pentru legat cu banda care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. Banda PET ofera putere maxima si mentine cel mai bine puterea legaturii si tensionarea tuturor celorlalte benzi din plastic.

Cel mai adesea este utilizat pentru sarcini grele care necesită o legătură solidă și încordată pentru transportul în siguranță a produselor sau depozitarea acestora. Costul scăzut al unei benzi PET în comparație cu banda din oțel și capacitatea similară au convins mulți producători și transportatori atât de mult încât preferă să folosească banda PET în loc de banda de oțel.

Banda din poliester poate fi conectată manual, folosind un aparat pentru legat cu banda pe baterii sau un dispozitiv manual. Banda PET este usor de folosit. Banda PP sau polipropilena este un material economic cu capacitate de încărcare ușoară și medie-grea, pentru cutiile de palete și cutii. Este disponibil în diferite lățimi, grosimi și variații ale polimerilor (de exemplu, copolimeri).

Carucior pentru banda PP sau PET

Carucior pentru banda PET/PP, de calitate inalta - 405/406

Caruciorul pentru banda PP sau PET iti permite sa muti echipamentul pentru legare cu banda pe baterii oriunde doresti. Folosind acest carucior vei accelera procesul de ambalare si vei creste productivitatea, avand in vedere ca banda PET sau PP va putea fi rapid desfasurata de pe caruciorul de banda. Caruciorul de banda iti permite sa depozitezi banda in el si, la nevoie, sa incepi imediat ambalarea.

De ce avem nevoie de seturi pentru legat banda pe baterii?

MB820 battery hand tool 16-19mm (5/8" to 3/4") aparat pentru legat banda PET sau PP cu/ Baterie & Incarcator

Aceste kit-uri pentru legat cu banda pe baterii sunt solutia perfecta pentru noi producatori sau ateliere, care nu au deja componentele pentru ambalare care sunt incluse in acest set. De asemenea, pentru companiile care ar dori sa modernizeze procesul de ambalare si nu au timp sa caute fiecare componenta a setului separat.

La achizitionarea unui set de legat, vei economisi bani, pentru ca, daca aduni toate componentele incluse in acesta, este mai scump sa le cumperi separat. In plus, oferim livrare gratuita la orice set si garantie de 1 an.