Stivuitor electric

Oferim numai stivuitori electrici și lize electrice de înaltă calitate, dar accesibile, care pot fi utilizate în depozite, fabrici, instalații en-gros și magazine. Transpaletii electrici și stivuitoarele electrice au diferite capacitati de incarcare si inaltimi de ridicare. Transpaletii electrici sunt foarte robusti si au o constructie solida, astfel acestia fiind foarte stabili si usor de folosit. Transpaletii electrici și stivuitoarele electrice au certificare ISO si alte certificari. Pretul acestora variaza de la o mie euro la cateva mii de euro. Pretul transpaletilor electrici variaza in functie de cativa factori, unul dintre acestea este capacitatea de incarcare care poate fi ridicata de catre stivuitorul electric, alte motive ar fi inaltimea de ridicare, numarul bateriilor (acumulatorilor), capacitatea bateriilor, roti, constructie, si ultimul factor determinant este puterea de ridicare si de mers a motorului.

Toate stivuitoarele electrice si lizele electrice au o garantie de 12 luni, insa, sunteti responsabil pentru transportul aparatelor catre service. Piesele de schimb sunt disponibile insa pot fi expediate doar in Romania. Oferim livrare ieftina in Romania. De asemenea, iti oferim cele mai bune preturi din Romania. Comercializam doar in Romania.

 • Stivuitor electric SMITH Walkie – Baterie Li-ion – 1500kg, 1.5t, 200mm

  Prețul inițial a fost: 1,600€.Prețul curent este: 1,279€.
 • SMITH Electric pallet jack Lithium 2000kg XT2

  Prețul inițial a fost: 1,600€.Prețul curent este: 1,329€.
 • Transpaleta electrica SMITH 1500 kg 200mm

  Prețul inițial a fost: 1,700€.Prețul curent este: 1,279€.
 • SMITH Semi-electric stacker 1000kg 350cm 3500mm

  Prețul inițial a fost: 2,400€.Prețul curent este: 1,699€.
 • SMITH Self-lifting electric stacker 500kg 1500mm

  Prețul inițial a fost: 2,800€.Prețul curent este: 2,199€.
 • Liza electrica SMITH 1500 kg 250 cm 2,5m

  Prețul inițial a fost: 3,400€.Prețul curent este: 2,799€.
 • Transpalet electric cu platformă SMITH S-Ride 2.6m 260cm 1500 kg

  Prețul inițial a fost: 3,900€.Prețul curent este: 3,099€.
 • Liza electrica SMITH 1500 kg 350 cm 3,5m

  Prețul inițial a fost: 3,800€.Prețul curent este: 3,099€.
 • Liză electrică cu platformă SMITH S-Ride 3.6m 360cm 1500 kg

  Prețul inițial a fost: 4,200€.Prețul curent este: 3,399€.
 • SMITH Heavy-duty Electric stacker 2000kg, 2 tons, 4500mm, 4,5m

  Prețul inițial a fost: 6,600€.Prețul curent este: 5,999€.
 • Motostivuitor electric cu 3 roți SMITH 1500kg, 450cm

  Prețul inițial a fost: 16,400€.Prețul curent este: 12,979€.
 • Motostivuitor diesel FX3 3500kg, 300cm

  Prețul inițial a fost: 23,000€.Prețul curent este: 19,790€.
 • SMITH Motostivuitor electric E25A 2500 kg 300 cm

  Prețul inițial a fost: 24,880€.Prețul curent este: 19,799€.

Pret transpaleta electricaStivuitor electric

In sectiunile de mai jos, iti vom raspunde la intrebarile legate de nevoia folosirii unei lize electrice, intervalul de pret al acesteia, cum te va ajuta sa iti cresti productivitatea si avantajele folosirii unui stivuitor electric.

De ce ai nevoie de stivuitor electric?

Noile lize electrice sunt o investiție excelentă pentru oricine este implicat în producție, transport, logistică și pentru oricine efectuează operatii de ridicare grea in depozitele lor. Exista o varietate larga de avantaje in achizitionarea unei noi transpalete electrice, insa cele mai important dintre toate este acela ca vei lucra mai eficient, rapid si ca angajatii vor fi mai multumiti din timp ce nu este nevoie ca ei sa ridice greutati mari. În plus, este mult mai sigur să miști lucrurile cu stivuitoarele electrice, deoarece șansele de accidentare sunt foarte mici. O nouă generație de transpalete electrice sunt realizate cu materiale extrem de durabile și rezistente la toți factorii externi, ceea ce conferă stivuitorului electric o durată de viață și mai lungă, sunt foarte ergonomice, ceea ce face manipularea foarte ușoară. Un alt avantaj al noului transpalet electric este puterea sa excepțională, precizia și rezistența. Lizele electrice au motoare de condus si ridicare foarte puternice. Acest lucru face posibila ridicarea si transportarea chiar si a produselor care sunt foarte grele si instabile.

Pretul unui stivuitor electric

Prețul pentru transpaletii electrici depinde de mai mulți factori, cu toate acestea, vă puteți aștepta la o rentabilitate a investițiilor în câteva luni, când luați în considerare timpul economisit în utilizarea acestuia, viteza crescută de ridicare și mișcare a paleților și mai puține accidentari ale angajaților. Pretul acestora variaza de la una la cateva mii de euro. Pretul depinde de numarul bateriilor (daca are una sau doua), capacitatea bateriei, inaltimea de ridicare, capacitatea de incarcare, etc. De asemenea, un alt factor important este puterea motoarelor (de conducere si ridicare) care sunt in interiorul unei transpalete electrice.

Cum functioneaza un stivuitor electric?

Transpaleta electrica este potrivita pentru mutarea paletilor sau obiectelor grele dintr-o locație în alta. În plus, puteți ridica paletele sau obiectele grele și le puteți muta pe camion sau pe raft sau le puteți da jos de pe camion sau de pe raft. Procesul începe prin comutarea cheii. Cu asta, liza electrica va porni. Luminile se vor aprinde si indicatorul de baterie va afisa capacitatea bateriei. Liza electrica este operata de catre manerul CURTIS. Întrerupătorul pentru cheie și contorul de electricitate sunt integrate în mâner. Cu mânerul mutați stivuitorul electric înainte sau înapoi și controlați, de asemenea, înălțimea furcii. Când un comutator este mutat în sus, furcile vor urca în sus și când comutatorul de pe mâner este mutat în jos, furcile vor coborî. Calea este controlată cu atentie. Când mânerul este mișcat, roțile se vor deplasa și vor schimba direcția stivuitorului electric.Stivuitoarele electrice vin în două tipuri, există stivuitorul electric, care poate ridica paletele până la 3,5 metri înălțime și există un moto-stivuitor electric, care poate ridica paletele doar la aproximativ 200 mm și este mai potrivit pentru mutare palete, mai degrabă decat ridicarea lor. Avand in vedere ca, folosind lize electrice, poti muta si ridica paleti si alte obiecte, este o achizitie inteleapta. Totusi, avand in vedere ca transpaletii electrici au mai multe caracteristici si piese componente, sunt oarecum mai costisitori. Lizele electrice sunt extrem de economice, si scad timpul de ridicare si de transport cu pana la 4 ori. Transpaletii electrici sunt alimentati de catre un acumularor de masina, de calitate, care are un ciclu lung de viata, care permite in acelasi timp si reincarcarea. Avantajele folosirii unui acumulator de masina este dat de faptul ca il poti cumpara de oriunde si este mai ieftin decat un motor special creat pentru motostivuitoare. Cu toate acestea, performanta si puterea sunt la fel.

Care sunt avantajele unui stivuitor electric?

Avantajele stivuitoarelor electrice sunt incomensurabile. Ele elimină ridicarea manuală a obiectelor grele și accelerează manipularea paleților și a altor obiecte, sunt foarte economice, puternice, accesibile, ergonomice și foarte ușor de utilizat. Acestea sunt doar câteva caracteristici care descriu noua generație de stivuitoare electrice. Acestea vor reduce în mod eficient costurile de transport și, în același timp, vor ajuta la economisirea timpului, care altfel ar fi dublu dacă s-ar fi apelat la mutarea sau ridicarea manuală a mărfurilor. Veți putea utiliza un nou stivuitor electric timp de mai mulți ani, deoarece acesta își păstrează puterea și performanța în timpul funcționării. Pentru orice informații suplimentare sau sfaturi despre achizitie, nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.

Service pentru stivuitorul electric

Personalul nostru de service extrem de bine instruit este echipat cu toate instrumentele și piesele de schimb necesare pentru reparații, de aceea putem repara, de obicei, liza electrica în una sau două săptămâni. Dacă ceva nu este în regulă cu stivuitorul electric, ne puteți contacta și vă vom trimite locația unde să expediați aparatul deteriorat.

Stivuitoare electrice pentru ridicari greutati

In gama noastra de aparate pentru legare cu banda, puteti gasi,de asemenea, si transpaletii electrice ce sunt construiti special pentru ridicarea greutatilor. Acesti transpaleti electrici au putere de tensiune mare. Sunt conceputi special pentru incarcaturi grele si instabile. Sunt echipate cu o putere imensă și sunt foarte stabile.

Deși utilizarea unui stivuitor electric este relativ sigura, sunt necesare anumite precauții de siguranță pentru utilizator. Stivuitorul electric trebuie utilizat de către persoane instruite corespunzător. Atunci când un stivuitor electric este folosit de personalul neinstruit sau este folosit necorespunzator poate deteriora paletul sau vehiculul. Nu trebuie să mutați sau să ridicați mărfurile cu sigilii proaste și niciodată să nu folosiți benzile ca mijloc de tragere sau ridicare a mărfurilor, deoarece acestea nu au fost proiectate pentru această utilizare și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru astfel de operațiuni. Asigurați-vă că stați într-o poziție sigură în timpul ciclului de ridicare. Pentru utilizarea unei lize electrice nu este necesară pregătirea profesională.