Mașini de ambalare

Mașinile de ambalare sunt mașini esențiale, folosite peste tot în lume pentru a grăbi procesul de ambalare. Mașinile de ambalare sporesc eficiența și scad costurile de operare în liniile de producție, centrele de distribuție, depozite și multe alte industrii. Mașinile de ambalare completează procesul de ambalare pas cu pas. Există mai multe tipuri de mașini de ambalare disponibile, cum ar fi mașini de sigilat, mașini de umplere, mașini de legat cu bandă, mașini de înfoliat, mașini de codificare și mașini de etichetat.

Mașinile de ambalare pot fi folosite pentru legat cu bandă, sigilat sau înfoliat cutii de diferite dimensiuni, ori paleți. Mașinile automate de ambalat automatizează complet procesul de legat cu bandă sigilat sau înfoliat, în funcție de mașină. Mașinile semi-automate de ambalat automatizează o parte a procesului, însă, unele activități vor trebui totuși realizate manual de către angajat. Pe de altă parte, mașinile manuale de ambalat automatizează numai anumite sarcini din cadrul procesului integral. Mașinile de ambalat folosesc benzi, folie sau BOPP, ori bandă Kraft.

Vă oferim o gamă largă de mașini de ambalat de înaltă calitate la prețuri accesibile. Pe site-ul nostru puteți găsi următoarele tipuri de mașini de ambalat:

 • Mașini de legat cu bandă
 • Mașini de paletizat
 • Mașini de sigilat cutii
 • Mașini de format cutii sau mașini de formatat pentru plierea cutiilor
 • Mașini de baxat

Mașinile de ambalare au garanție și sunt deservite în Europa. Vă oferim livrare rapidăla adresa dumneavoastră din România.

 • Rampă de acționare pentru ambalatorul de paleți SMARTWRAP-X

  440500
 • Masina de legat banda HIPO 5-15mm Masina semi-automata de sigilat cu banda pentru banda de plastic PP

  649
 • Masina semi-automata legare banda tip cutie HIPO BOX banda PP 6-15mm

  699
 • Flexible conveyor width 460mm, length 1200-4800mm, height 600-1000mm

  Prețul inițial a fost: 1,400€.Prețul curent este: 1,299€.
 • Box Wrapping Machine P409

  Prețul inițial a fost: 1,600€.Prețul curent este: 1,299€.
 • Aparat de ambalat în folie termocontractibilă B4255

  Prețul inițial a fost: 2,200€.Prețul curent este: 1,799€.
 • Masini de sigilat cutii FLEX TAPE 48-72mm (banda Kraft sau BOPP)

  Prețul inițial a fost: 2,199€.Prețul curent este: 1,899€.
 • Mașină semi-automată de format cutii de carton FLEX BOX

  Prețul inițial a fost: 2,699€.Prețul curent este: 2,199€.
 • Mașină de legat și banderolat ECOBAND-S Hârtie & OPP 12mm

  Prețul inițial a fost: 2,600€.Prețul curent este: 2,199€.
 • AUTOMA Masina de bandat automata pentru banda PP 9-12mm

  Prețul inițial a fost: 2,999€.Prețul curent este: 2,599€.
 • Masina legare cu banda palet COMBO pentru banda PET/PP 9-16mm

  Prețul inițial a fost: 3,360€.Prețul curent este: 2,799€.
 • Mașină de baxat T5040

  Prețul inițial a fost: 3,400€.Prețul curent este: 2,899€.
 • Mașină de legat automată cu hârtie și OPP ECOBAND-B4620 30mm

  Prețul inițial a fost: 3,200€.Prețul curent este: 2,799€.
 • Masina automata sigilat banda PP HIPO PRO 5-12mm

  2,8902,990
 • Box wrapping machine SMARTWRAP B3 PRESTRETCH

  Prețul inițial a fost: 3,400€.Prețul curent este: 2,899€.
 • Mașină înfoliat SMARTWRAP-X

  Prețul inițial a fost: 3,399€.Prețul curent este: 2,999€.
 • Mașină de înfoliat paleți SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

  Prețul inițial a fost: 3,899€.Prețul curent este: 3,499€.
 • Înfoliator paleți EASY-IN

  Prețul inițial a fost: 3,999€.Prețul curent este: 3,799€.
 • Mașină de înfoliat paleți SMARTWRAP X2 cu cântar 2000kg

  Prețul inițial a fost: 4,400€.Prețul curent este: 3,899€.
 • Mașină automată de sigilat cutii de carton AUTO-TAPE 48-72mm (Bandă Kraft sau BOPP)

  Prețul inițial a fost: 4,699€.Prețul curent este: 4,199€.

Mașini ambalat

Deși există multe tipuri diferite de mașinării pentru ambalat, cele mai obișnuite includ: tuneluri termocontractibile, înfoliatori paleți, mașini de format cutii, mașini de sigilat cutii, mașini de încapsulat, mașini de format, umplut și sigilat. Există o mulțime de presupuneri când vine vorba de a găsi mașina de ambalat cea mai fiabilă, din toate brandurile diferite.

Care este mașina de ambalare cea mai potrivită?

Ca distribuitori, oferim totuși mai multe branduri. Fiecare dintre brandurile pe care le oferim are propriile puncte tari și puncte slabe. Nici nu mai trebuie precizat faptul că un pas foarte important în acest proces este consultarea ofertelor pe care diferitele branduri le fac pentru echipamentul în care plănuiți să investiți. Acest lucru vă va asigura că alegeți mașina potrivită pentru bugetul, nevoile, capacitățile și oferta de produse a companiei dumneavoastră.

Atunci cânt analizăm care este cea mai rapidă mașină, cea mai fiabilă sau cea mai ușor de reparat, pornim întotdeauna prin a ne uita mai degrabă la client decât la mașină.

Prețul este, cu siguranță, un aspect demn de luat în considerare de către toți clienții, motiv pentru care designul mașinii este atât de important. Cu cât are mai puține părți componente, cu atât există mai puține lucruri care se pot strica. Unele mașini mai noi nu au uzura pe care, de exemplu, un cilindu pneumatic o are. Totuși, uneori beneficiile unui cilindru pneumatic pot justifica cheltuielile.

Intelligent Pallet Wrapper SMARTWRAP-X PRE-STRETCH

Tipuri de mașini ambalat

Înfoliatori paleți

Înfoliatorii paleți (sau mașinile de înfoliat) sunt omniprezenți în multe linii de producție pe tot globul. Oferind economii semnificative pentru operațiuni mari în comparație cu ambalarea manuală, folosirea înfoliatorilor paleți maximizează capacitățle de întindere a benzii dumneavoastră stretch. Acest lucru asigură economisirea atât a timpului cât și a banilor.

Mașini de legat cu bandă

AUTOMA automatic strapping machine cheap

Legarea cu bandă este o soluție excelentă pentru a asigura bunurile pentru transport și depozitare. Poate fi folosită pentru a asigura aproape orice, de la produse fragile până la încărcături grele. Produsele ce urmează a fi legate pot fi ambalate în carton sau împachetate. Acest proces este folosit în special pentru înfolierea paleților și pentru a lega bunurile împreună.

Există trei tipuri de mașini de legat cu bandă: automate, semi-automate și manuale. Pentru liniile de ambalare care au nevoie să lege volume mari de pachete, se recomandă mașini automate de legat cu bandă, care pot fi după caz, automate sau semi-automate. Ele grăbesc considerabil procesul prin tensionarea și fixarea automată a benzilor.

Există diferite structuri ale mașinilor automate de legat cu bandă, fie cu cu arcadă, fie tip masă, iar pentru o mai mare mobilitate puteți folosi aparate portabile de legat cu bandă, ori întinzătoae manuale sau electrice.

Automatic case sealer TOP TAPEMașini de sigilat cutii

Mașinile de sigilat cutii (cunoscute și sub numele de mașini de lipit cutii) sunt folosite în liniile de producție, centrele de distribuție și în depozite. Mașinile de sigilat cutii lipesc partea superioară și inferioară a cutiilor, dar pot fi folosite și pentru lipirea părților laterale, plierea automată a filelor, plierea cutiilor, etc., în funcție de nivelul de automatizare. Mașinile de sigilat cutii pot sigila cutii de dimensiuni identice sau variabile. Mașinile de sigilat folosesc bandă BOPP sau Kraft, atunci când se poate folosi bandă lată sau îngustă în procesul de lipire.

Mașini de format cutii

FLEX Box Semi automatic Case ErectorMașinile de format cutii sunt mașini care asamblează sau ridică cutii de carton pentru a fi umplute cu produse. Există versiuni manuale, semi-automate și automate ale acestui tip de mașină. În cazul unei mașini manuale, este nevoie de o persoană care să desfacă cutia, să o asambleze și/sau să lipească filele pliabile ale cutiei, fie de mână, fie cu o mașină de sigilat, iar apoi cutia este trimisă printr-un transportor sau înmânată unui alt angajat.

Mașinile semi-automate de format cutii realizează al doilea și/sau al treilea pas în mod automat, prin intermediul unei benzi trasportoare care trece cutia prin zone ce o forțează să ia forma dorită. Cutia astfel formată este apoi mutată într-o stivă prin transportor sau manual. O mașină automată de format cutii folosește elemente mecanice, precum brațe robotice pentru a îndepărta cutia din stivă, pentru a o desface și a o plasa pe banda transportoare automată. Cutia poate apoi fi transportată cu ajutorul transportorului, umplută cu produse și sigilată fie mecanic, fie prin interacționarea umană simplă.

Shrink wrapping machinesMașini de baxat

Mașinile de sigilat sunt acele mașini din linia dumneavoastră de ambalare care acționează înaintea tunelului de aplicare a foliei termocontractibile. Un transportor trimite produsele până în capătul liniei, pentru a fi plasate în interiorul foliei termocontractibile. Apoi, produsul trece pe sub un element fierbinte care coboară din partea superioară și se fixează peste folie, sigilându-l.

Acest lucru are loc pe ambele părți ale produsului, realizând conținuturi care sunt acum sigilate în interiorul pungii de folie termocontractibilă. În cele din urmă, produsul ajunge în tunelul fierbinte unde folia este încălzită, înfășurând-o uniform în jurul produsului.