Aparate de legat cu bandă

Aparatele de legat cu bandă suntfolosite pentru a întinde banda de plastic, textilă sau de oțel în jurul produsului sau paletului, astfel încât încărcătura să poate fi transportată sau depozitată în siguranță și cu ușurință. Aparatele de legat cu bandă sunt folosite, de exemplu, în mori, șantiere de construcție, magazine cu materiale de construcție, companii de logistică și fabrici.

Aparatele de legat cu bandă sunt folosite pentru a asigura cu benzi și folii încărcături grele, în cazul în care nu folosiți aparate cu acumulatori pentru legat bandă sau aparate de legat care utilizează o tehnologie fără dispozitiv de etanșare. Comercializăm aparate de legat bandă cu acumulatori, aparate pneumatice de legat bandă, aparate manuale de legat bandă și am pregătit, de asemenea, și seturi de legat cu bandă, astfel încât dumneavoastră să puteți începe procesul de ambalare în momentul în care primiți aparatul de legare.

Oferim o gamă largă deaparate de calitate de legat cu bandă PET, PP, textilă și de oțel,la prețuri accesibile. Pe site-ul nostru puteți găsi următoarele aparate de legat cu bandă:

 • Aparate de legat bandă cu acumulatori
 • Aparate pneumatice de legat cu bandă
 • Aparate manuale de legat cu bandă
 • Seturi de legat cu bandă

Aparatele de legat cu bandă au garanție și sunt deservite în Europa. Aparatele de legat bandă cu acumulatori, aparatele pneumatice de legat cu bandă și seturile cu acumulatori de legat cu bandă vor fi livrate gratuit la adresa dumneavoastră din România..

 • Sigilii, cleme, capse metalice banda pp 13mm sau 16mm

  1315
 • Catarame metalice, cleme, capse metalice pentru legare cu banda textila/compozita 16mm, 19mm sau 25mm

  2444
 • Aparat tensionare banda portabil pentru banda PES, textila si compozita/cu fir – 13-50 mm

  48138
 • Desfășurător portabil pentru bandă textilă – Ø76mm

  78
 • Aparat legat banda PP, manual, PPST-13/16 pentru banda PP 12/13mm si 15/16mm

  Prețul inițial a fost: 150€.Prețul curent este: 119€.
 • Cărucior banda PES/PP HC2 – Ø200mm

  Prețul inițial a fost: 180€.Prețul curent este: 139€.
 • Cărucior banda PET/PP – 405/406mm

  Prețul inițial a fost: 189€.Prețul curent este: 149€.
 • Distribuitor de benzi de oțel HS5

  Prețul inițial a fost: 200€.Prețul curent este: 159€.
 • A3 Dispozitiv de Legat Bandă Metalică 13-19mm

  Prețul inițial a fost: 400€.Prețul curent este: 275€.
 • Trusă de legat cu bandă – Aparat manual de legat CORD 13-19 mm – bandă compozit 16 mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 320€.Prețul curent este: 285€.
 • Trusă aparate de bandat PPST16 + bandă PP 15,5 mm – dispozitive de sigilare – derulator de bandă cu cărucior

  289
 • Trusă aparate de bandat PPST13 + bandă PP 12mm – dispozitive de sigilare – derulator de bandă cu cărucior

  289
 • Masina pneumatica de legat cu banda AIR19 pentru benzi plastic PET si PP

  469
 • Dispozitiv banda otel fara colier BO-51 13-20mm

  490
 • Trusă penumatică de legat AIR19 13-19 mm PET/PP + bandă PET 15,5mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 800€.Prețul curent este: 649€.
 • Seturi de legat cu bandă polipropilenă JET 12-16 mm PET/PP includ acumulator & încărcător + bandă PP 12mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 1,100€.Prețul curent este: 899€.
 • Seturi de legat cu bandă poliester JET 12-16 mm PET/PP includ acumulator & încărcător + bandă PET 12mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 1,120€.Prețul curent este: 899€.
 • Kit legare banda | TES 12-16mm – 2 Baterii si Incarcator – banda PET 12mm sau 15,5mm – carucior banda

  1,195
 • Seturi de legare cu bandă poliester NEO 9-16mm PET/PP includ acumulator & încărcător + bandă PET 15.5mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 1,700€.Prețul curent este: 1,399€.
 • Seturi de legare cu bandă polipropilenă NEO 9-16mm PET/PP includ acumulator & încărcător + bandă PP 15.5mm – derulator de bandă cu cărucior

  Prețul inițial a fost: 1,599€.Prețul curent este: 1,399€.

Battery strapping setsAparat de legat paleți

Aparatele de legat cu bandă sunt dispozitive care leagă folosind bandă. Aparatele de legat cu bandă sunt disponibile într-o varietate de forme. Scopul principal al folosirii aparatelor de legat cu bandă este fixarea încărcăturii sau a paletului. Ele sunt utilizate în multe industrii, în depozite, mărfuri, industria lemnului, industria chimică și companiile de producție. Noi oferim aparate de legat cu bandă în următoarele formate:

 • Aparate de legat bandă cu acumulatori
 • Seturi de legat cu bandă
 • Aparate pneumatice de legat cu bandă
 • Aparate manuale de legat cu bandă

Livrare gratuită pentru aparate de legat bandă cu acumulatori, seturi de legat cu bandă și aparate pneumatice de legat cu bandă. Piese de schimb disponibile și mentenanță fiabilă.

Ce este echipamentul de legat cu bandă sau de bandat?

Echipamentul de legat cu bandă sau de bandat este în general folosit pentru a lega două unități sau un grup de produse împreună. Materialul de ambalat cel mai folosit este fie banda de polipropilenă, fie cea de poliester. Legarea cu bandă este o metodă de unificare extraordinară, care poate fi folosită în cazul încărcăturilor foarte grele, cum ar fi blocurile motoare.

Cum se folosesc aparatele de legat cu bandă?

Alegeți aparatul de legat cu bandă care se potrivește cel mai bine cu încărcătura dumneavoastră, iar apoi poziționați benzile pe obiect. Înfășurați banda în jurul încărcăturii, iar apoi folosiți unelte de tensionare, sigilare și tăiere, pentru a le fixa în locul potrivit. Dacă utilizați aparate automate de legat bandă cu acumulatori, întregul proces de tensionare, sigilare și tăiere va fi realizat de către dispozitivul de legat cu bandă cu acumulatori. Totul poate fi făcut cu o singură mână și fără efort.

Battery strapping tools categoryAparate de legat bandă plastic cu operare pe baterii

Aparatele manuale de legat cu bandă cu alimentare pe baterii sunt ușor de folosit, cântăresc puțin, utilizează tehnologia de ultimă oră de baterie litiu-ion și are un design ergonomic. Acestea sunt trei tipuri de aparate de legat bandă cu acumulatori, bazat pe nivelul de automatizare a procesului: cu funcții manuale, semi-automate sau automate, perfecte pentru domeniul dumneavoastră. Cu un aparat automat de legat, tensionarea, sigilarea și tăierea se vor realiza prin apăsarea unui buton. Dacă folosiți un aparat semi-automat de legat bandă cu acumulatori, tensionarea și sigilarea sunt automate, dar pentru tăiere va trebui să apăsați un buton adițional sau să ridicați un mâner. Dacă folosiți un aparat manual de legat cu bandă, pentru tăiat va trebui apăsat un mâner de tăiere, lucru pentru care va fi nevoie de forță umană.

Seturi de legat cu bandă

Seturile de legat cu bandă sunt pachete pregătite în prealabil care conțin un aparat de legat, un derulator de bandă cu cărucior, bandă plastic și dispozitiv de etanșare, dacă acestea sunt necesare pentru procesul de ambalare. Avantajele achiziționării unui set de legat cu bandă stă în faptul că puteți începe procesul de ambalare în momentul în care primiți aparatele, iar în plus, este de asemenea mai ieftin decât dacă ați achiziționa toate articolele separat. Seturile pneumatice de legat cu bandă sau cele cu acumulatori sunt, de asemenea, livrate gratuit în România.

AIR19 pneumatic strapping tool 13-19mm (1/2" to 3/4") banding tool for plastic PET and PP strapAparate pneumatice de legat cu bandă

Aparatele penumatice de legat cu bandă sunt simplu de utilizat, cu ajutorul lor putând finaliza un întreg proces de ambalare apăsând doar 2 butoane. Cu toate acestea, ele au nevoie de o sursă de aer care să poată realiza procesul de legare. Acestea sunt mai ieftine decât aparatele de legat bandă cu acumulatori, dar prezintă dezavantajul de a nu fi mobile, întrucât au nevoie de o sursă de aer. Aparatele pneumatice de legat sunt mașini ușoare cu un design compact și robust. Noi o oferim o gamă largă de aparate pneumatice manuale, întinzătoare și folii pentru legat fără bucle (prin tăiere), sau cu bucle. Oferim aparate pneumatice de legat cu bandă pentru benzi plastic PET și PP, dar și pentru benzi din oțel. Printre avantajele aparatelor pneumatice de legat cu bandă se numără în principal viteza, dar și tensionarea echilibrată și eficientă a benzii.

Manual strapping tools

Aparate manuale de legat cu bandă

Aparatele manuale de legat cu bandă sunt cele mai ieftine dintre aparatele de legat cu bandă, însă, procesul de ambalare durează, de regulă, mult mai mult în comparație cu procesul de ambalare realizat cu un aparat de legat bandă cu acumulatori sau cu un aparat pneumatic de legat cu bandă. În cazul folosirii unui aparat manual de legat cu bandă, veți avea mereu nevoie de un dispozitiv de etanșare sau de o buclă pe care trebuie să o puneți manual între benzi. Pentru tensionare, sigilare și tăiere este nevoie de forță manuală, așadar, procesul de ambalare nu este atât de rapid și fără dificultăți. Oferim o gamă largă de aparate manuale de legat cu bandă plastic și textilă, întinzătoare și dispozitive de etanșare pentru legarea cu benzi de oțel sau de oțel inoxidabil, dar mai puteți găsi și bucle pentru legare cu bandă textilă, dispozitive de etanșare pentru legarea cu bandă plastic, derulatoare de bandă simple și cu cărucior.

Toate aparatele noastre de legat cu bandă – aparate de legat bandă cu acumulatori, aparate pneumatice de legat cu bandă, aparate manuale de legat cu bandă și seturi de legat cu bandă, au o garanție de 12 luni  și sunt deservite în Europa. Aparatele de legat bandă cu acumulatori, aparatele pneumatice de legat cu bandă și seturile de legat cu bandă vor fi livrate gratuit la adresa dumneavoastră din România. Avem disponibile piese de schimb și oferim servicii și mentenanță rapide și fiabile.