Aparate pneumatice pentru legat cu banda si aparat manual pentru legat cu banda PET, PP, textila si compozita

Comercializam doar aparate de calitate dar accesibile, dispozitive manuale pentru legat cu banda PET (polietilena) si PP (polipropilena) pentru marime de la 13 la 19mm. Aparate pneumatice de legat au certificare ISO si alte certificari necesare. Aparat manual pentru legat cu banda PP, PPST -13 sau PPST -16 este un aparat universal combinat pentru ambalarea cutiilor si produselor. Acest aparat economic de prindere cu banda strange si alatura benzile PP cu catarame cu latimi de 12/13mm sau 15/16mm. Aparat manual pentru legat cu banda textila, compozita, cu fir pentru diferite latimi. Toate aceste dispozitive manuale pentru legat cu banda au o garantie de 12 luni. Service-ul este in Europa.

Carucior pentru banda PP/PET/compozita/textila 

Oferim carucior pentru banda PP/PET cu roti si derulatoare banda industriale pentru benzi textile si compozite/cu snur. Carucioarele pentru banda de plastic au roti, sunt foarte stabile, cu un diametru interior de 400mm. Asta inseamna ca sunt compatibile cu orice banda standard PET/PP cu Ø406mm.

Găleți de sârmă, agrafe, cleme pentru benzi textile / compozite și sigilii pentru benzi din PP.

Oferim o gama uriasa de găleți de sârmă, cleme pentru banda textila sau compozita. Gălețile de sârmă sunt galvanizate, cu latime de la 13mm la 25mm. In plus, oferim sigilii, cleme pentru benzi de plastic PP pentru ambalare impreuna cu aparatul pentru legare cu banda.

 • Sigilii, cleme, capse metalice banda pp 13mm sau 16mm

  1315
 • Catarame metalice, cleme, capse metalice pentru legare cu banda textila/compozita 16mm, 19mm sau 25mm

  2444
 • Aparat tensionare banda portabil pentru banda PES, textila si compozita/cu fir – 13-50 mm

  48138
 • Desfășurător portabil pentru bandă textilă – Ø76mm

  78
 • Aparat legat banda PP, manual, PPST-13/16 pentru banda PP 12/13mm si 15/16mm

  119
 • Cărucior banda PES/PP HC2 – Ø200mm

  139
 • Cărucior banda PET/PP – 405/406mm

  149
 • Distribuitor de benzi de oțel HS5

  159
 • A3 Dispozitiv de Legat Bandă Metalică 13-19mm

  275
 • Masina pneumatica de legat cu banda AIR19 pentru benzi plastic PET si PP

  469
 • Dispozitiv banda otel fara colier BO-51 13-20mm

  490
 • Dispozitiv de legare, tensionare, ștanțare și tăiere pneumatică de oțel AIR DUO32

  1,399
 • AIR Metal 19-32mm – Mașină pneumatică de legat cu bandă de oțel

  1,7992,200
 • AIR Metal 19-32mm – Mașină pneumatică de legat cu bandă de oțel (Copy)

  1,799

Aparat pentru legat cu banda PPST-13

Aparat manual pentru legat cu banda pentru PET, PP, textila si compozita /cu snur

Aparat pentru legat cu banda 3 in 1 PPST-13 sau PPST-16 este un aparat de calitate inalta pentru legare cu banda PP. Structura este simpla si durabilitatea este indelungata. Piesele de schimb pentru aceste dispozitive manuale pentru legat cu banda sunt simple si, la nevoie, convenabil de schimbat. Aparatul de mana pentru ambalat este extrem de usor, cantareste doar 2.75kg si este o ustensila 3 în 1: aparat pentru legat cu banda, catarama de deformare si taietorul de banda. Comercializam 3 tipuri diferite de aparate pentru legat cu banda textila, compozita/cu snur corespunzator pentru 13-19mm, 19-25mm, si 25-50mm. Alegeti de ce aparat pentru legat cu banda aveti nevoie si continuati cu o comanda sau o cerere de oferta.

batterystrapping.com-wire-buckets-textile-composite-strapping-16mm-19mm-25mm.jpgGăleți de sârmă, agrafe, cleme pentru benzi textile / compozite

Găleți de sârmă de calitate inalta, cleme pentru benzi textile sau compozite, galvanizate. Latimi diferite: 16mm, 19mm sau 25m. Oferim o reducere in functie de cantitate.

Sigilii, agrafe, cleme pentru benzi din plastic PP 13mm sau 16mmSigilii, agrafe, cleme pentru benzi din plastic PP 13mm sau 16mm

Sigilii de înaltă calitate pentru legare cu banda din plastic PP, 13 mm și 16 mm, galvanizat, 1000 buc / unitate de vânzare sau 1500 buc / unitate de vânzare. Oferim o reducere în funcție de cantitate.

Carucior banda PET/PP de calitate inalta - 405/406

Carucior pentru banda PP/PET – Derulator industrial de banda pentru polipropilena (PP) si poliester (PET)

 • Derulator banda de calitate inalta pentru PP/PET,
 • cu roti,
 • foarte stabil cu o greutate totala in jurul a 28kg,
 • dimensiune: 65×48×110cm,
 • diametru interior 400mm banda PET/PP.

Ce este un aparat pneumatic si de ce l-ai alege?

Aparat pneumatic pentru legat cu banda AIR19 13-19mm (1/2" to 3/4") aparat de legat pentru benzi de plastic PET si PPUn aparat pneumatic pentru legat cu banda este un dispozitiv important pentru o varietate de ateliere, fabrici si parcuri industriale. Aparatul pneumatic functioneaza folosind aerul comprimat furnizat de catre un compresor de aer. Ca si regula, compresorul funcționează conform principiului scăderii volumului de aer sau a accelerației aerului.

Aparatul pneumatic este o alegere excelenta pentru indeplinirea sarcinilor care necesita precizie, si in acelasi timp este cel mai bun aparat pentru legat cu banda pentru spatii mai mici si mai greu accesibile, locuri care nu pot fi accesate cu dispozitive mai mari. Prin urmare, diverse industrii folosesc din ce în ce mai mult instrumente pneumatice. Aparatul de legat pneumatic este, in general, ergonomic si practic. Este un aparat de mana usor de folosit in ceea ce priveste confortul si utilizarea.

Pret aparat manual pentru legat cu banda

Aparatele pneumatice pentru legat cu banda sunt accesibile si nu sunt atat de scumpe in comparatie cu alte aparate si masini pentru legat cu banda. Un aparat pneumatic bun pentru legat cu banda este disponibil pentru mai putin de o mie de euro. Pretul este strans legat de calitatea aparatului cu aer pentru legat cu banda si depinde, de asemenea, de putetea aparatului pneumatic.

Aparat pneumatic AIR-A pentru legat cu banda PET sau PP

Aparatul pneumatic AIR-A pentru legat cu banda 13-19mm este de o calitate foarte inalta si este si disponibil la un pret bun cu o garantie de 12 luni. Potrivit atat pentru banda PET cat si PP. Aparatul de legare pneumatic este folosit in toate industriile si este un dispozitiv indispensabil pentru ambalare. Economiseste timp si creste eficienta procesului de ambalare. Apratul pentru legat pneumatic este modern, usor, de incredere si ergonomic. Cu aparat pneumatic de legat, poti lega benzi PET si PP, de diferite latimi si grosimi.

Cum se foloseste un aparat manual pentru legat cu banda?

 • Împletiti pachetul cu o banda de plastic și puneți un capăt de banda PET sau PP deasupra alteia.
 • Introduceți ambele părți superioare și inferioare ale centurii de ambalare in masina pneumatica pentru legat cu banda.
 • Apoi apsati pebutonul de strângere cu degetul mare de la mana dreapta, pana cand cureaua de ambalare este stransa complet.
 • Apoi apasati pe butonul de fuziune cu degetul mare de la mana dreapta pana cand cureaua de ambalare a fuzionat si a fost taiata.
 • Apasati manerul si strangeti cu mana dreapta.
 • Apăsați butonul de derulare cu degetul mic al mâinii drepte până când cureaua este eliberată de scripete.
 • Apăsați manerul și strângeți butonul și scoateți unealta din banda de ambalare.

Cum se ajustează timpul de fuziune a fricțiunii aparatului pneumatic pentru legat cu banda?

Aparat pneumatic pentru legat cu banda AIR19 13-19mm (1/2" to 3/4") aparat pentru legat cu banda de plastic PET si PPTimpul de fuziune a frictiunii poate fi ajustat in conformitate cu dimensiunea benzii pentru legat, cu cantitatea presiunii aerului, si starea aparatului pneumatic pentru legat cu banda. Pentru acest motiv, o surubelnita mica va fi folosita pentru a ajusta surubul mic de sub butonul de fuziune. Timpul va creste daca va fi rotit in sensul acelor de ceasornic si va scade daca va fi rotit contra acelor de ceasornic. Strângeți piulița de blocare după reglare. Fuziunea sonoră poate asigura o îmbinare netedă.

Aparat manual pentru legat cu banda vs aparat pe baterii

Aparatul manual pentru legat cu banda este mai usor si mai puternic in comparatie cu cel electric, ceea ce inseamna ca face exact acelasi lucru ca un aparat electric, dar folosind un aparat mai usor si manevrabil. Aparatele pneumatice sunt mai economice si sigure de folosit; de aceea, este folosit in industria auto, de constructii si metalurgie.

Costurile consumului de energie sunt considerabil mai mici atunci când se folosește un aparat pneumatic decât la cel electric. Pentru a produce o anumită cantitate de energie cinetică, compresorul consumă mult mai puțină energie electrică decât consumă aparatul electric. Instrumentul pneumatic are o durată de viață mai lungă.

Chiar si folosirea timp indelungat si zilnica nu dauneaza aparatului. Cum aparatul pneumatic nu lucreaza cu un motor, nu se supraincalzeste si nu poate fi supraincarcat. Asadar, nu este necesara mentenanta. Aparatul pneumatic este sigur si nu prezinta niciun risc de electrocutare sau explozie. De asemenea sunt potrivite pentru utilizarea in mediu umed. Totusi, pentru a functiona aparatul pneumatic pentru legat cu banda, este necesar accesul la aer comprimat, asadar, nu este la fel de mobil si practic precum un aparat cu baterii.