Aparate de legat bandă cu acumulatori

Oferim o gamă largă de aparate de legat bandă cu acumulatori de înaltă calitate la prețuri rezonabile, pentru legat cu bandă polietilenă (PET) și polipropilenă (PP). Aparatele de legat bandă cu acumulatori pot fi folosite cu benzi de toate dimensiunile, de la 9mm la 19mm. Aparatele de bandat cu acumulatori au CD, ISO și alte certificate necesare. Prețul unui aparat de legat bandă cu acumulatori variază de la o mie de euro la câteva mii de euro. Prețul aparatelor de legat bandă cu acumulatori este influențat de câțiva factori, unul dintre aceștia fiind puterea aparatului de legat bandă iar altul constând în calitatea aparatului de legat bandă cu acumulatori de a fi automat sau nu. Aparatele de legat bandă automate sunt mai scumpe decât cele semi-automate, ultimul factor determinatnt fiind lățimea maximă a benzii pe care aparatul o poate suda.

De ce să investiți într-un aparat de legat bandă cu acumulatori:

 • creșterea vitezei de ambalare de cel puțin 4 ori comparativ cu ambalarea manuală
 • costuri mai mici ale materialelor – aparatele de legat bandă cu acumulatori nu folosesc cleme și dispozitive de etanșare
 • aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt ușor de folosit pentru angajați, cântăresc puțin și pot fi utilizate cu o singură mână

Toate aparatele de legat bandă cu acumulatori au garanție și pot fi deservite în Europa. Oferim transport gratuit în România. Oferim cele mai bune prețuri întâlnite pe piața românească.

 • Battery for battery strapping tool GT-ONE SP3 14,4V 4,0 Ah LI-IO

  169
 • Aparat legat paleți JET, pentru bandă PET/PP de 12-16mm, cu acumulator și încărcător incluse

  695
 • Aparat de legat paleti TES 12-16mm pentru banda PET 2 Baterii si Incarcator incluse

  995
 • Aparat de legat cu banda PET/PP, pe baterii, NEO 9-16mm

  1,199
 • Aparat de legat banda, pe baterii, TES Plus 16-19mm pentru benzi PET/PP cu 2 Baterii si Incarcator incluse

  1,299
 • NEO Plus 16-19mm (5/8″-6/8″) Dispozitiv de legat cu acumulator bandă PET/PP, inclusiv 2 baterii și încărcător

  1,495
 • Aparat bandat pe baterii pentru banda PET/PP GT SMART 9-16mm cu/fara Baterie si Incarcator

  1,699
 • Aparat de legat cu bandă TITAN cu acumulator, pentru bandă PET/PP de 10-16mm + Acumulator + Încărcător

  1,799
 • Aparat manual legat banda PP cu baterii Messersi MB620 12-16mm banda PET/PP. Baterie si Incarcator incluse

  1,920
 • Masina de legat manuala, pe baterii, GT ONE 10-16mm pentru banda PET/PP cu/fara Baterie si Incarcator

  1,939
 • TITAN PLUS Aparat de legat banda plastic PET/PP cu acumulatori 13-19 mm

  1,999
 • Aparat manual legat banda PP MB820 16-19mm pentru banda PET/PP Baterie si Incarcator incluse

  2,095
 • Battery strapping tool for 16-40mm textile/composite strap ITI 71 – 2x Battery & Charger

  2,439
 • GT-XTREME Dispozitiv electric pentru legat bandă de 16-19 mm PET/PP cu baterie și încărcător

  2,495
 • Signode BXT3 9-19mm Aparat de legat cu baterie

  2,6492,859
 • ELECTRA™ M SERIES battery powered Tensioner and Sealer for Steel Strapping

  4,890

Battery strapping tool TITAN newAparat de legat bandă plastic cu alimentare pe baterii

În secțiunea de mai jos vom răspunde întrebărilor dumneavoastră legate de necesitatea unui aparat de legat bandă cu acumulatori, gama de prețuri a aparatelor de legat bandă cu acumulatori, felul în care aparatele de legat bandă cu acumulatori vă vor ajuta la creșterea productivității, modul de funcționare a aparatelor de legat bandă cu alimentare pe baterii și avantajele pe care un astfel de aparat le prezintă.

 

De ce aveți nevoie de un aparat de legat bandă cu acumulatori?

Noul aparat de legat bandă cu acumulatori reprezintă o investiție excelentă pentru toți cei care sunt implicați în producție, transport, logistică și pentru toți cei care execută ambalare cu benzi. Există o largă varietate de avantaje asociate cu achiziționarea unui aparat nou de bandat cu acumulatori, unul dintre ele fiind faptul că utilizatorul poate personaliza aparatul de legat bandă cu acumulatori în funcție de setările care vin în întâmpinarea nevoilor la nivelul metodelor lor de ambalare. Aparatul de legat paleți pe baterii poate fi folosit pentru ambalare verticală și orizontală și poate înfolia paleți, cutii, lemn, bare și multe alte obiecte. În plus, noua generație de aparate de legat bandă cu acumulatori sunt făcute din materiale extrem de durabile care sunt rezistente la toți factorii externi, ceea ce conferă aparatelor o durată de viața și mai lungă. Aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt ergonomice, ceea ce face ca utilizarea lor să fie foarte ușoară. Un alt avantaj al aparatelor de legat bandă cu acumulatori îl reprezintă forța lor remarcabilă de tensiune. Vindem aparate de legat bandă cu acumulatori cu o forță de ambalare de până la 5000 N. Acest lucru facilitează ambalarea produselor foarte mari, grele și instabile.

 

GT ONE 10-16mm (3/8″ to 5/8″) battery banding strapping tool for PET and PP strap w/ Battery & ChargerPreț aparat de legat bandă cu acumulatori

Prețul unui aparat de legat bandă cu acumulatori depinde de o multitudine de factori, însă vă puteți aștepta la o recuperare a investiției în interval de o lună, dacă luați în calcul timpul pe care îl salvați folosind acest aparat. Ambalarea cu ajutorul unui aparat cu acumulatori crește, de asemenea, viteza de ambalare a produselor și indică economii directe în ceea ce privește costurile clemelor, devreme ce ele nu mai sunt necesare. Prețurile aparatelor de legat bandă cu acumulatori variază de la o mie de euro la câteva mii de euro. Prețul depinde în funcție de tipul mașinii: automată (tesnionare automată, sudură prin fricțiune și tăiere automată) sau semi-automată. De asemenea, un alt factor cheie îl constituie puterea mașinii și lățimea benzi pe care o poate sigila.

 

Cum funcționează un aparat de legat bandă cu acumulatori?

Messersi MB620 battery hand tool 12-16mm (1/2" to 5/8") banding tool for PET and PP strap w/ Battery & Charger Aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt potrivite pentru benzi de plastic PP sau PET. Procesul de legare începe prin apăsarea butonului de pornire; aparatul pornește și începe să tensioneze banda la nivelul dorit. Aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt de două tipuri: aparat semi-automat de legat bandă cu acumulatori și aparat automat de legat bandă cu acumulatori. Majoritatea aparatelor manuale de legat bandă cu acumulatori sunt automate, ceea ce înseamnă că aparatul de legat bandă cu acumulatori realizează tensionarea, sudarea prin fricțiune și tăierea benzii PP sau PET. Aparatele de bandat cu acumulatori sunt extrem de economice și reduc timpul de ambalare de 4 ori. Aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt alimentate de o baterie litiu-ion de înaltă calitate, care are un ciclu de viață lung și în același timp permite reîncărcarea. Mașinile de legat bandă cu acumulatori pe care noi le comercializăm pot tensiona, suda prin fricțiune și tăia 200 sau mai multe benzi, într-o singură încărcare.

 

Care sunt avantajele unui aparat de legat bandă cu acumulatori?

Avantajele unui aparat de legat bandă cu acumulatori sunt incomensurabile. El furnizează ambalare la calitate premium, este economic, puternic, accesibil, ergonomic și foarte ușor de utilizat. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile specifice care descriu noua generație de aparate de legat bandă cu acumulatori. Aparatele electrice de legat bandă vor reduce efectiv costul ambalării și în același timp vă vor ajuta să economisiți timp care de altfel s-ar tripla în cazul ambalării manuale. Veți putea folosi timp de mai mulți ani o nouă baterie întrucât își păstrează puterea și nivelul de performanță în timpul operării. Pentru orice informație suplimentară sau sfat în vederea achiziționării, nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru nevoia dumneavoastră.

 

Întreținerea aparatelor de legat bandă cu acumulatori

Personalul nostru de întreținere, foarte bine pregătit, este echipat cu toate uneltele și piesele de schimb necesare pentru întreținere și reparare, așadar putem, în cele mai multe cazuri, repara aparatul de legat bandă cu acumulatori în decurs de o săptămână sau două. Dacă mașina cade sau dacă orice altceva este în neregulă cu ea, ne puteți contacta și vă vom comunica adresa la care să trimiteți aparatul stricat de legat bandă cu acumulatori.

 

Aparate de legat bandă plastic cu acumulatori pentru înfolierea produselor de mari dimensiuni

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") battery strapping tool for PET and PP strap

În gama noastră de aparate de legat bandă cu acumulatori, puteți de asemnea găsi aparatul de legat bandă plastic alimentat cu baterii, special conceput pentru înfolierea produselor de mari dimensiuni. Aceste aparate de legat bandă au o putere de tensiune mare. Ele sunt în mod specific concepute pentru ambalarea încărcăturii foarte grele și instabile. Ele sunt echipate cu o putere imensă de tensiune, de până la 5000 N și pot realiza automat tensiunea, sudarea prin fricțiune și tăierea benzilor de plastic PP sau PET cu o lățime de până la 19mm.

 

Sunt aparatele de legat bandă cu acumulatori sigure pentru utilizat?

Deși aparatul de ambalat cu acumulatori este relativ sigur, se cer niște măsuri de siguranță și din partea utilizatorului. Aparatul trebuie folosit de persoane special pregătite pentru asta. Atunci când aparatele de legat bandă cu acumulatori sunt folosite de un personal nespecializat sau sunt tratate cu neglijență, calitatea ambalării furnizate este pusă în pericol, conducând astfel la ruperea benzii și deteriorarea pachetului. Utilizatorul trebuie să verifice sigilarea îmbinărilor făcute de aparatul de legat bandă cu acumulatori. Bunurile care nu sunt bine sigilate nu trebuie mișcate. De asemenea, aparatele de legat paleți pe baterii nu trebuie folosite pentru împingerea sau ridicarea bunurilor, întrucât nu au fost concepute pentru aceste acțiuni și deci sunt inadecvate pentru astfel de operațiuni. Asigurați-vă că aveți o poziție corectă în timpul ciclului de legare și că folosiți o bandă de calitatea, lățimea și grosimea corectă, cu o rezistență adecvată particularităților pachetului.

 

Care bandă e mai eficientă: PET sau oțel?

Există benzi din trei tipuri de materiale: oțel, poliester (PET) și polipropilenă (PP)

În ultimii 10 ani, banda PET a luat piața cu asalt înlocuind oțelul în probabil toate întrebuințările, în afară de ambalarea sarcinilor cele mai grele și dificile. Este mai sigură, mai ușoară, mai puternică și respectă standardele acceptabile de operare ale tuturor sectoarelor industriale principale din România.

Oțelul se mai folosește încă în produsele mici, cum ar fi țevi și tuburi, din cauza faptului că tehnologiile de legare cu bandă PET nu pot lega fascicule foarte mici. În plus, se mai folosește în mediile cu temperaturi ridicate unde banda intră în contact cu produse fierbinți.

Dincolo de aceste întrebuințări critice a benzilor de poliester, dacă sunt achiziționate de la producători reputabili, folosirea aparatelor sau mașinilor de legat bandă de calitate va oferi rezultate excelente.

Banda PP este în mod normal folosită pentru aplicări ușoare, cum ar fi închiderea cutiilor de mici dimensiuni, a cutiilor goale de carton, a paleților micști de mici dimensiuni. Are o tendință de a se întinde cu mai mult de 22% de starea inițială, așadar nu este potrivită pentru comprimarea sau legarea produselor de mari dimensiuni.