Mașini de sigilat cutii

Mașinile de sigilat cutii (cunonscute și sub numele de mașini de lipit cutii) sunt folosite în liniile de producție, centrele de distribuție și depozite. Mașinile de sigilat cutii lipesc partea de sus și de jos a cutiei, dar pot fi folosite și pentru a lipi părțile laterale, pentru închiderea automată a capacului, pentru format cutii, etc., în funcție de nivelul de automatizare.

Mașinile de sigilat cutii pot lipi cutii de mărimi identice sau varibile. Mașinile automate de sigilat cutii și mașinile semi-automate de sigilat cutii își ajustează automat greutatea și înălțimea în așa fel încât să se potrivească perfect cutiei. Mașinile manuale de sigilat cutii sunt perfecte pentru situațiile în care cutiile sunt de aceleași dimensiuni sau pentru atunci când pachetele sunt lipite în loturi, caz în care înălțimea și lățimea trebuie ajustate manual. Mașinile de sigilat cutii folosesc bandă BOPP sau Kraft, atunci când se poate folosi bandă lată sau îngustă în procesul de lipire.

Oferim o gamă largă de mașini de sigilat cutii de înaltă calitate la prețuri rezonabile. Pe site-ul nostru puteți găsi următoarele tipuri de mașini de sigilat cutii, în funcție de nivelul de automatizare:

 • Mașini de format cutii sau mașini de formatat pentru plierea cutiilor
 • Mașini manuale de sigilat cutii
 • Mașini semi-automate de sigilat cutii
  • Mașini semi-automate de sigilat cutii – cu ajustare automată a greutății și înălțimii
  • Mașini semi-automate de sigilat cutii – cu închidere automată a capacului cutiei
 • Mașini automate de format și sigilat cutii

Mașinile de sigilat cutii au garanțieși suntdeservite în Europa. Oferim livrare rapidă la adresa dumneavoastră din România.

 • Masini de sigilat cutii FLEX TAPE 48-72mm (banda Kraft sau BOPP)

  1,899
 • Mașină semi-automată de format cutii de carton FLEX BOX

  2,199
 • Mașină automată de sigilat cutii de carton AUTO-TAPE 48-72mm (Bandă Kraft sau BOPP)

  4,199
 • Mașină automată sigilare cutii TOP TAPE 48-72 mm (Bandă Kraft sau BOPP)

  4,199
 • Aparat automat de făcut cutii de carton AUTOBOX – 16 cutii/min – Simens PLC

  21,990

AUTO-TAPE Automatic Carton Sealer 48-72mm (Kraft or BOPP tape) priceMasini de sigilat cutii

Mașinile de format cutii (cunoscute și sub numele de mașini de lipit cutii) pot simplifica procesul de împachetare în cadrul producției dumneavoastră, făcându-l foarte eficient. Mașinile noastre de format cutii sunt disponibile pentru aproape orice sarcină: pentru a lipi cutii de dimensiuni identice sau variate, pentru a folosi bandă lată sau îngustă, pentru a lipi partea superioară și inferioară, pentru a lipi părțile laterale, pentru a închide în mod automat capacul, etc. Oferim, de asemenea, o gamă largă de accesorii cum ar fi mese de împachetat cu manete pliabile inferioare. Fiecare mașină de format cutii include o listă completă a pieselor de schimb, instrucțiuni de folosire, o unealtă și seturi de piese de schimb pentru cele mai obișnuite piese.

Tipuri de mașini de format cutii

Există pe piață mai multe tipuri de mașini de format cutii. Diferența principală dintre ele rezidă în nivelul de automatizare a formării, plierii și lipirii cutiei.

Mașini de format cutii sau mașini de formatare pentru plierea cutiilor

FLEX Box Semi automatic Case Erector priceMașinile de format cutii sau mașinile de formatat pentru plierea cutiilor vor lua o cutie de carton pliată și o vor construi, sau o vor forma, după cum spune și numele. După formare, partea inferioară a cutiei va fi lipită, iar cutia va fi pregătită pentru împachetare.

O persoană obișnuită are nevoie de aproximativ 20 secunde pentru a forma o cutie, în timp ce chiar o mașină lentă de format cutii are nevoie de doar 7 secunde. Asta înseamnă că o cutie poate fi formată cu ajutorul unei mașini în doar o treime din timpul necesar unei persoane. Mai mult, formarea rapidă a cutiilor plus economia de timp luată în ansamblu, reduce costul de producție al unei cutii asamblate, cu două treimi, ceea ce face ca o mașină de format cutii să fie mult mai rentabilă decât un angajat plătit.

Mașini manuale de sigilat cutii

Mașinile manuale de sigilat cutii aplică bandă în partea superioară și inferioară a cutiei. Totuși, lățimea și înălțimea mașinii de sigilat cutiei trebuie ajustată manual, după cum este necesar și ca angajatul să plieze capacul cutiei și să îl împingă în mașina de sigilat. Mașinile manuale de sigilat cutii nu sunt cea mai bună alegere dacă aveți mai multe pachete de dimensiuni diferite, din cauza faptului că lățimea și înălțimea trebuie ajustate manual. Ele sunt accesibile și reprezintă o opțiune bună pentru liniile de ambalare în care pachetele sunt standardizate iar produsele sunt introduse manual în cutii de către angajați, întrucât angajații vor trebuie să stea aproape de mașini pentru a plia manual capacul cutiei.

Mașini semi-automate de sigilat cutii

Mașinile semi-automate de sigilat cutii sunt un avantaj dacă aveți nevoie să împachetați mai multe cutii de mărimi diferite. Cu funcții intuitive, ușor de folosit, aceste mașini de sigilat cutii sunt rapide și eficiente în a vă ajuta să economisiți timp și bani. Aceste mașini inteligente de sigilat cutii sunt ajustabile și crează un sigiliu curat și uniform pe orice tip de carton. Pur și simplu ajustați mașina la lățimea și înălțimea cutiei pe care doriți să o sigilați și ea va aplica aceeași cantitate de bandă pe fiecare cutie. Ele sunt proiectate să funcționeze cel mai bine atunci când sigilează mai multe cutii de aceeași mărime în timpul unui proces de lipire. Există două tipuri de mașini semi-automate de sigilat cutii. Un tip de mașină își poate ajusta automat lățimea și înălțimea, iar celălalt tip de mașină poate închide automat capacul pliabil al cutiei.

Automatic case sealer TOP TAPEMașini semi-automate de sigilat cutii – cu ajustare automată a greutății și înălțimii

Mașinile semi-automate de sigilat cutii care își ajustează automat greutatea și înălțimea sunt ideale pentru centrele de distribuție sau liniile de ambalare unde se folosesc cutii de mărimi deiferite. Mașina de sigilat cutii va detecta automat lățimea și înălțimea unei cutii și își va ajusta înălțimea și lățimea automat. Acest lucru va grăbi procesul de lipire a cutiei devreme ce dumneavoastră nu va trebui să ajustați manual aceste setări ale mașinii de sigilat.

Mașini semi-automate de sigilat cutii – cu închidere automată a capacului cutiei

Mașinile semi-automate de sigilat cutii care închid automat capacul cutiei sunt perfecte pentru liniile de producție pentru că elimină nevoia ca cineva să stea lângă mașina de sigilat cutii și să plieze filele cutiei astfel încât mașina să poată sigila capacul cutiei.

Mașini automate de format și sigilat cutii

Mașinile automate de format și sigilat cutii pot închide toate cele patru pliuri ale cutiei și pot sigila partea superioară și inferioară a cutiei. Capul aplicator ajustabil oferă o flexibilitate deosebită pentru diferitele tipuri de aplicări de bandă și oferă o alternativă net superioară sigilării manuale. Mașinile automate de format și sigilat cutii sunt grozave pentru îmbunătățirea vitezei și eficienței ambalării. Mașinile automate de format și sigilat cutii automatizează procesul de lipire a benzii pe partea superioară și inferioară a cutiei. Productivitatea procesului de ambalare este îmbunătățită devreme ce numărul de cutii sigilate pe minut crește de regulă de câteva ori. O mașină automată de sigilare a cutiilor cu bandă adezivă este ușor de folosit și poate fi operată de către o persoană care nu necesită o pregătire profesională prealabilă. Cu un cadru greu și cu o structură de suport pe 4 coloane, mașinile acestea reprezintă o investiție pe termen lung pentru liniile de producție. Mașina este concepută pentru sigilarea cutiilor de carton și numai de carton.

Economisiți timp cu mașinile fiabile de format cutii

Designul simplu, verificat, al mașinilor noastre de format cutii este bazat pe principii ergonomice, făcându-le ușor de folosit, sigure și ușor de întreținut. În același timp, construcția simplă dar robustă garantează un nivel ridicat al fiabilității operaționale și o durată de viață extinsă – chiar și atunci când o folosiți zilnic pentru a forma cutii oră după oră.

Mașinile de format cutii pliază și închid întotdeauna cutiile rapid și eficient la același nivel de calitate ridicată, eliminând astfel munca manuală, consumatoare de timp a angajaților dumneavoastră în timp ce evitați expunerea angajaților la munci fizice grele. Așadar, o mașină automată de format cutii este o investiție operațională care nu doar crește productivitatea, dar și aduce împreună cu ea vaste îmbunătățiri în mediul de lucru.

FLEX Box Case Erector + Flex Tape case sealerCum să alegeți cea mai potrivită mașină de format cutii?

Pentru a găsi mașina de format cutii optimă pentru domeniul dumneavoastră, trebuie să răspundeți la câteva întrebări: Cum arată cutia (tipul și dimensiunile cutiei)? Sunt dimensiunile cutiei mereu aceleași sau variază? Cum ar trebui să se închidă cutiile (grosimea benzii, suprapunerea benzii, închiderea manuală sau automată a filelor)? Câte cutii trebuie formate în fiecare zi? Ce se ambalează în cutii(material greu, ușor sau fragil)? Cum vor fi cutiile manipulate după închidere (transport, paletizare, înfoliere, management de producție, etichetare, etc.)?

Distribuitoarele de bandă garantează o sigilare optimă a cutiilor

La baza mașinilor de sigilat cutii stă distribuitorul de bandă. De-a lungul timpului, această componenta cheie a fost îmbunătățită constant în baza experienței practice și a inputului utilizatorilor, pentru a deveni o unealtă optimă de ambalare. Butucul poate fi ajustat astfel încât să se potrivească pentru diferite tipuri de bandă, în timp ce rola poate fi configurată în funcție de lățimea benzii folosite. Dispunerea rolei din spate reprezintă componenta unică a distribuitorului nostru, care asigură o sigilare fermă a cutiilor. Distribuitorul poate fi prevăzut opțional cu un sistem de monitorizare și alarmă care sigură o sigilare perfectă.

Obțineți soluția totală pentru nevoile liniei dumneavoastră de ambalare

Mașinile de format și sigilat cutii constituie doar o parte a gamei noastre de produse modulare care includ și echipament de paletizare, mașini de ridicat cutii, înfoliatori paleți și o gamă cuprinzătoare de transportoare.

Pentru a afla mai multe despre felul în care vă putem furniza o soluție totală, în întregime particularizată, cu ajutorul modulelor noastre standard pentru o creștere drastică a eficienței și productivității dumneavoastră, vă rugăm să verificați și celelalte mașini de ambalat de care dispunem.