INTREBARI FRECVENTE

1. Ce este batterystrapping.com?

batterystrapping.com este cea mai mare companie care comercializeaza solutii de ambalare , specializata in aparate si masini de legat cu banda. Este un magazin online care permite oricui din Romania sa achizitioneze diferite aparate de ambalare, masini si materiale.

2. Trebuie sa ma inscriu inainte de a putea cumpara un aparat de ambalat sau masina?

Nu este nevoie sa va inscrieti. Daca doriti sau aveti nevoie de o proforma trebuie doar sa ne trimiteti o cerere la info@batterystrapping.com si va vom raspunde in 24 de ore.

3. Ce tipuri de produse vindeti online?

Comercializam aparate legat banda, pe baterii, masini automata si semi-automate de legat cu banda, masini manuale de ambalare, stivuitoare electrice si transpalete electrice. Va putem oferi, de asemenea, materiale pentru ambalat precum benzi PP, PET, Textile, Compozite, cleme metalice si multe altele.

4. Sunt informatiile mele in siguranta?

Informatiile dvs sunt complet in siguranta. Suntem obligati de catre lege sa va protejam datele si sa nu le oferim unor terte parti. Politica companiei noastra punem mare accent pe orice informatiei pe care ne-o oferiti. Nu pastram nici o informatie legata de carduri de credit, mai mult, acele tranzactii sunt facute pe o platforma fara interventia noastra.

5. Pot achizitiona pe persoana juridica?

Desigur. Toate ofertele noastre si preturile sunt fara TVA deci, veti plati intotdeauna pretul fara taxe, indiferent ca vrei sa platesti online sau prin banca. Dupa plata, veti primi o factura fara TVA.

6. Cum imi creez un cont pe masini-de-legat.ro?

Crearea unui cont este usoara si va permite sa platiti aparatele de ambalare si masinile online fara a trebui sa completati datele de facturare de mai multe ori.

7. Sunt informatiile mele de plata sigure?

Noi NU pastram nici o informatie legata de cardul de credit, mai mult, toate tranzactiile se desfasoara pe o platforma fara interventia noastra.

Întrebare produs

Avem nevoie de următoarele informații pentru a pregăti o ofertă. Veți primi o ofertă pentru produs pe e-mail în curând.