Ambalarea cu banda polipropilena PP

Ambalarea cu banda polipropilena PP

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Polipropilena este un material economic cu capacitate de încărcare ușoară și medie-grea, pentru conectarea paletelor și combinarea cutiilor. Este disponibil în diferite lățimi, grosimi și variații ale polimerilor (de exemplu, copolimeri).

Acest tip de produs oferă posibilitatea unei alungiri mai mari, dar întinderea la un moment dat se oprește, mai ales atunci când banda este supusă unei încărcări constante.

Ambalarea cu banda PP din polipropilenă este cea mai eficientă atunci când utilizați un aparat legat banda, pe baterii. Din această cauză, veți economisi timp și material. La ambalarea cu masina de bandat pe baterii, nu aveți nevoie de cleme pentru ambalare.

Utilizatorii finali nu știu că banda PP va pierde deja, într-o oră, 50% din tensiunea aplicată în timp ce pierderea de tensiune va crește doar odată cu creșterea temperaturii camerei. Prin urmare, banda PP are nevoie de o rezistență suficientă la tracțiune. Pentru a accelera ambalarea și a opera cu o tensiune suficientă, majoritatea industriilor utilizează soluții automate. Pe banda PP se poate tipări, ceea ce oferă avantaje suplimentare de marketing.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Avantaje: Costuri reduse, eficiente, ușoare, ușor de utilizat și reciclabile, alungire ridicată, reutilizare.

Puncte slabe: sarcină redusă de alungire, nu este potrivită pentru obiecte grele sensibile la factorii de mediu, o uzabilitate mai mare dacă este folosită în obiecte ascuțite și dure

Metode de aplicare: scule de mână, întinzător manual și capsator, întinzător și capsator pe baterii, mașină semi-automată, mașină automată

Distribuie aceasta postare

Întrebare produs

Avem nevoie de următoarele informații pentru a pregăti o ofertă. Veți primi o ofertă pentru produs pe e-mail în curând.