ABC-ul ambalarii / legarii cu banda

ABC-ul ambalarii / legarii cu banda

Noțiuni de bază despre ambalare / legare cu banda

Ambalarea, cunoscuta si ca legare cu banda, este un proces prin care banda este folosita pentru a securiza un obiect, a-l stabiliza sau a-l intari. O banda poate fi numita si centura de ambalare. Ambalarea este, in principal, populara in industria manufacturiera.

Ambalarea / legarea cu banda de otel

Benzile de legat de otel sunt acelea considerate ca fiind cele mai vechi material de ambalat si legat si care, in acelasi timp, au cea mai ridicata putere de tensionare. Sunt disponibile in diferite latimi si grosimi, si difera intre ele in functie de calitate. In principal, sunt folosite pentru industriile grele, unde este necesar un nivel ridicat de rezistenta. Suprafata benzii include vopsea, vopsea sau ceara si zinc sau ceara. Banda cu ceara este folosita pentru a tolera mai bine tensiunii si pentru folosirea benzii in perechi cu diferite aparate de tensionare. Benzile de legat de otel sunt vandute la gramaj si nu in functie de lungime pentru ca ele se dilata si contracta in timpul procesului de productie.

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets low price high quality

Ambalare / legare cu banda Polipropilena PP

Polipropilena este un material economic proiectat pentru legare de lungime medie. Este disponibila in diferite latimi, grosimi si versiuni. O caracteristica importanta a benzii de legat din polipropilen, pe care multi utilizatori nu o stiu,  An important feature of this tape, which many users do not know, este că benzile de polipropilenă pierd 50% din tensiunea de alungire după o oră și că pierderea tensiunii este accelerată numai prin creșterea temperaturii. O alegere atentă a culorii va inhiba procesul de degradare a benzii la o temperatură exterioară care nu este potrivită pentru aceasta.

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheap

Ambalarea / legarea cu banda de Poliester PET

Poliesterul plastic sau nailonul sunt cele mai puternice material de plastic pentru producerea benzilor care sunt folosite in multe industrii ca prima alternativa buna la benzile de otel. Banda de polyester ofera o tensionare excelenta pentru incarcaturi rigide. Tipurile de banda variaza, in principiu, dupa modul in care vor fi folosite. Intr-un climat rece, Polyester provides excellent tension for rigid loads. The types of tape vary mainly by what kind of purpose it is used. In the cold climate, se folosește o bandă legată într-un clei fierbinte care este rezistent la intemperii.

Nailon

Banda de nailon are cea mai mare putere dintre toate benzile de plastic dar, din cauza preturilui ridicat, este rareori folosita. In trecut, aceasta era foarte populara, dar a fost rapid inlocuita de catre banda din poliester. Este utilizata, de obicei, in camere frigorifice, deoarece nu se comporta precum alte tipuri de plastic.

Ambalare / legare cu banda compozit

Benzile compozit incorporeaza in interior filamente. In industriile care protecteaza incarcaturile, este numita des “otel sintetic”. Este foarte rezistenta la uzura.

Țesătură

Benzile din țesatura sunt disponibile în mai multe structuri, în special cu poliester și raion. Deoarece sistemul de ambalare cu acest tip de bandă folosește un dispozitiv de fixare, un astfel de sistem poate oferi o rezistență chiar mai mare decât un ambalaj cu bandă de oțel. Deoarece bretelele din țesătură sunt ușoare și moi, sunt o alternativă mai sigură la oțel.

Distribuie aceasta postare


Întrebare produs

Avem nevoie de următoarele informații pentru a pregăti o ofertă. Veți primi o ofertă pentru produs pe e-mail în curând.