10 sfaturile utile despr cum sa economisesti bani cu ambalarea si legarea cu banda

10 sfaturile utile despr cum sa economisesti bani cu ambalarea si legarea cu banda

Ambalare industrial si legare cu banda – cum sa impachetezi ieftin?

Ambalarea industrial este la fel de importanta precum produsul in sine carese afla in interiorul ambalajului. Permite, de asemenea, o recunoastere mai rapida a produsului. Cea mai importanta caracteristica este protectia produsului. Asadar, trebuie sa fie coordonata cu scopul si locul de depozitare. Este important ca ambalarea industriala sa indeplineasca toate, sau oricare dintre, urmatoarele criterii:

  • Trebuie sa fie suficient de puternica si durabila sa rezistente unei incarcaturi permanente (cutii de carton grele ambalate impreuna)
  • Trebuie să asigure produsul și, în caz de cădere, să-i atenueze caderea
  • Trebuie sa fie sigiliat sufficient pentru a preveni intrarea umezelii si aerului
  • Trebuie sa rezista la intemperiile vremii, care ar putea distruge calitatea produsului
  • Trebuie să fie împachetat compact, astfel asigură clientul că niciun produs nu a fost deschis înainte
  • Procedura noastre de impachetare satisface toate condițiile de mai sus, oferind astfel clienților o satisfacție de durată, ceea ce se reflectă prin loialitatea lor. Este important ca un client să știe că, în cazul materialelor de ambalare de calitate slaba, pot exista mai multe costuri la sfârșit decât în cazul unei economisiri mai mici la început pentru o calitate bună.

Conditiile de mai sus trebuie indeplinite in totalitate, in mod special, cand produsul ambalat este expus unor conditii meteo nefavorabile sau unui transport mai lung. Asadar, este necesar sa alegeti strategia corecta, care presupune costuri mai mici si siguranta produselor ambulate. Aici gasiti 10 sfaturi pentru a economisi cu ambalarea industriala: 1. Evaluează cerințele fiecărui produs.

1. Evaluează cerințele fiecărui produs

Evalueaza in amanunt cerintele de ambalare ale fiecarui produs si compara-le cu procedura ta (de exemplu, vei descoperi ca atat folia de plastic cat si table mai subtire sunt potrivite pentru ambalarea unui anumit produs). 2. Verifica daca cutiile de ambalat sunt de dimensiunea corecta

2. Verifica daca cutiile de ambalat sunt de dimensiunea corecta

Expertii spun ca nu este recomandat sa existe mai mult de 2 cm intre produsul ambalat si ambalaj. Asadar, este mai bine sa alegi cutii mici, nu doar datorita unei impachetari mai compacte, dar si pentru costurile mai mici de achizitie si livrare. 3. Elimina straturile suplimentare si etichetele.

3. Elimina straturile in exces si etichetele

Fiecare strat de carton, spumă etc., care se adaugă la ambalaj crește costul. Dacă produsul are într-adevăr nevoie de o protecție puternică, luați în considerare înlocuirea straturilor mai ușoare, pentru unul mai compact și mai robust. Limitați și numărul de etichete, este recomandat să lipiți una pe partea exterioară a cutiei și una pe interior.

4. Cumpara banda de legat de plastic sau textile/compozit in cantitati mari

Aflați ce furnizori vă oferă o reducere atunci când le achiziționați. Aceasta nu înseamnă întotdeauna că achizițiile se fac la cei mai mari furnizori. Se întâmplă adesea ca furnizorii mici de materiale de ambalare, care au dezvoltat relații bune cu furnizorii lor, sunt cei care oferă posibilitatea celor mai mari reduceri.

5. Reduce costul muncii

Este întotdeauna necesar să ne străduim să îmbunătățim eficiența. Acest lucru poate fi realizat prin simplificarea proceselor, menținerea instrumentelor și echipamentelor și formarea continuă a lucrătorilor.

6. Refoloseste cand este posibil

Cu o planificare atentă, multe materiale de ambalare pot fi reutilizate. În acest caz, este necesar să se țină cont și de materialul pe care îl primim împreună cu materiile prime pentru fabricarea produselor noastre, și nu numai de cel care merge catre produsul adresat clientului.

7.Automatic and semi-automatic strapping banding machines shop Întreținere unelte și echipamente

Implementați un program de întreținere preventivă pentru ambalaje, echipamente și instrumente. Stabiliți un program de monitorizare și configurați un sistem de urmărire a documentației de întreținere. Creați proceduri pentru raportarea problemelor și posibilelor probleme.  De asemenea, este important să investești în stocul de piese de schimb de care ai nevoie cel mai des.

8. Luați în considerare sistemul „Achiziție Reachiziție” și „Utilizat peste nou”

Acolo unde este posibil, recondiționeaza echipamentele vechi sau cumpără unele folosite. Acest tip de alegere poate fi buna dacă echipamentul nu este cheia pentru a face afaceri. Cel mai bine este să te gandesti dacă echipamentul de ambalare este cheia afacerii și a calității produselor tale.

9. Fii atent la schimbarile de pret

Prețurile produselor precum folie extensibilă și benzi de oțel pot varia în mod semnificativ de la lună la lună. Dacă nu dedicați atenție acestui gen de fluctuații de preț, se poate întâmpla ca costurile să crească. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele cheie pentru care trebuie sa apelezi la un furnizor în care ai încredere. Astfel, riscurile sunt mai mici.

10. Gaseste un furnizor care ofera tot ceea ce ai nevoie

Un furnizor de incredere, de materiale de ambalare fiabile, cu experiență și profesionist vă poate economisi mulți bani. El trebuie să știe ce are la dispoziție și să vă sfătuiască cu privire la alegerea produselor sale care răspund nevoilor dvs. Este bine să alegeți un astfel de furnizor, cu care intenționați să colaborati o perioadă mai lungă de timp, deoarece vă vede mai bine afacerea și nevoile. batterystrapping.com este un astfel de furnizor si va ofera toate uneltele si benzile pentru ambalare.

Distribuie aceasta postare


Întrebare produs

Avem nevoie de următoarele informații pentru a pregăti o ofertă. Veți primi o ofertă pentru produs pe e-mail în curând.