Banda plastic PET poliester & Banda plastic PP polipropilena

Ambalarea cu banda plastic PET este foarte de incredere, benzile din poliester (PET) sunt mai bune dar mai scumpe decat cele din polipropilena (PP). In principiu, se considera ca benzile PET, cu aceleasi dimensiuni, sunt de 2 ori mai rezistente decat cele PP. Cand va ganditi ce banda de plastic ar trebui sa alegeti, trebuie sa tineti cont de greutatea incarcaturii, cat de stabila ar trebui sa fie, care este bugetul dvs. si in ce conditii vor fi transportate bunurile si in cele din urma ce anume transportati.

Banda compozita cu snur & Banda textila

Ambalarea cu bandă de legat compozită este de înaltă calitate și confortabilă. Banda de legat compozită este folosită ca un substitut pentru benzile de oțel, deoarece este mai ieftină, mai ușoară și mai sigură de manevrat. La fel se poate spune și pentru banda de legatdin material textil. Principala diferenta dintre banda cu snur/compozita si banda textila este data de faptul ca banda compozita este mai robusta si mai putin flexibila si poate rezista la mai multa forta pentru aceeasi latime.

Banda adeziva HOT MELT BOPP 48mm/66m maro si transparenta

Oferim doar banda adeziva Hot Melt (BOPP) de calitate inalta. Lungimea este de 66m si au latimea de 48mm. Benzile adezive sunt de productie Germana si pot suporta temperaturi de la +60°C la –20°C si sunt destinate cutiilor si pachetelor care cantaresc pana in 6okg.

Plastic PET strap 12mm, 16mm and 19mm for packing pallets cheapBanda plastic ploiester PET

Oferim doar benzi de poliester de înaltă calitate, care se caracterizează printr-o rezistență ridicată la rupere în combinație cu o capacitate de recuperare bună și o rezistență ridicată la o sarcină de impact.Benzi plastic PET pot fi folosite pentru legarea paletilor sau altor pachete. Pentru ambalare productiva, va sugeram sa le folositi in combinatie cu aparatul pentru legat cu banda pe baterii sau alta masina de ambalat. Aceasta banda garanteaza cea mai buna stabilitate a incarcaturii, in special pentru incarcaturile grele si transportul sau depozitarea pe termen lung.

Banda de plastic PP 12 si 16mm pentru ambalare paleti pret redus calitate inaltaBanda plastic polipropilena PP

Aceasta banda din polipropilena poate fi folosita cu masini pentru legat cu banda, manual sau cu aparate pentru legat cu banda pe baterii. Sunt disponibile cu latimile de la 12 la 16 mm si grosime de la 0,55 mm la 0,8 mm pe culoarea neagra. In functie de marime, benzile PP sunt disponibile pe un calup de 406mm cu 2000 sau 3000 m per tambur.

Banda compozit cu snur 16mm, 19mm sau 25mm cleme ieftineBanda compozita cu fir pentru ambalare

Benzile compozite sunt un înlocuitor excelent pentru benzile de oțel. Această banda de legat este formată din fire de poliester extrudate, care sunt lipite pentru a oferi acestei benzi o rezistență la rupere extrem de ridicată. Banda este adesea implementată în locuri în care, de exemplu, aceasta este supusă unei încordări excesive în timpul transportului. Banda este de asemenea foarte rezistenta la chimicale si raze UV. Acest tip de banda de legat se aplică manual cu cleme de sârmă metalică.

Banda textila pentru legat

Textile straps 16mm or 19mm price high quality

Banda textilă este formată din fire de țesut din poliester. Sunt mai flexibile decât benzile compozite, dar pot fi utilizate și ca substitut pentru curele de oțel. Banda are o rezistență ridicată la rupere și este foarte suplă, sigură de utilizat, rezistenta la umiditate și impermeabilă. Banda nu se taie, poate fi reutilizată și poate fi folosită cu sau fără cleme.