Tocator carton

Tocator carton sunt cel mai bun mod de a recicla în mod eficient cutiile dumneavoastră vechi de carton și hârtiile imprimate și de a le transforma în material de împachetat pentru compania dumneavoastră. Singurul lucru de care aveți nevoie pentru aceste proces este un tocător carton și hârtie. Noi oferim o varietate de tocătoare carton și hârtie produse de branduri recunoscute, ca HSM și GREE. Această linie este mai mult decât ideală pentru depozite, fabrici, departamente de transport, centre de distribuție sau afaceri mari.

Investiția în tocătoare carton și hârtie se amortizează după o vreme. Analizați tocătoarele carton și hârtie pe care le avem disponibile azi și începeți să economisiți timp și bani. Tocătoarele carton HSM sunt concepute pentru a crea material de împachetat din carton perforat. Pentru un tocător carton de dimensiuni mai mari, verificați brandul GREE care oferă tocătoare industriale de top și tocătoare carton de mari dimensiuni.

Oferim o gamă largă de tocătoare de calitate la un preț rezonabil pentru tocat hârtie și carton. Pe site-ul nostru puteți găsi:

 • Tocătoare de mari dimensiuni
 • Tocătoare carton
 • Tocătoare hârtie

Tocătoarele carton au garanție și sunt deservite în Europa. Tocătoarele hârtie, tocătoarele carton și tocătoarele industriale de mari dimensiuni pot fi livrate în România .

 • Tocător de carton GREE XS 420mm

  1,249
 • Tocător deșeuri carton HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Tocător deșeuri de carton GREE ES 422mm

  3,299
 • Tocător cartoane HSM ProfiPack P425

  3,799

Tocător carton

cardboard shredder machineDoriți să obțineți un material de împachetat ecologic din deșeurile de carton? Un tocător carton sau un perforator reprezintă o soluție sustenabilă pentru a reutiliza și recicla deșeurile de carton gofrat sub formă de material de împachetat de umplultură. Aceste mașini se plătesc de la sine și ajută la reducerea costurilor materialelor de ambalat și a tractării deșeurilor.

Reducerea costurilor de transport, comprimarea materialului pentru umplerea containerelor cu deșeuri presate deja existente sau a preselor de balotat, tocarea materialului pentru alimentarea benzii transportoare, sunt toate motive bune pentru implementarea unui tocător carton.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități prin care să transformați cutiile vechi, cartoanele și imprimatele în materiale noi pentru ambalat, deținem soluția de care aveți nevoie. Livrăm o gamă largă de tocătoare carton de tip HSM și GREE pentru a simplifica tocarea cartonului pentru dumneavoastră. Acesta este un mod minunat atât de a recicla cât și de a economisi niște bani.

reuse used cardboard boxesCât costă un tocător carton?

Prețul mediu al unui tocător carton fiabil pentru uz industrial variază între 2000 și 5000 EUR.  Prețul este diferit în functie de brand și model, și este bazat pe caracteristici, niveluri de siguranță și specificații. Tocătoarele carton autonome sunt de obicei mai scumpe decât tocătoarele carton de masă.

Prețul unui tocător carton și hârtie poate fi foarte mic sau foarte mare. Depinde doar de preferințele și nevoile dumneavoastră. Puteți achiziționa un tocător ieftin pentru tocare ocazională acasă. Sau puteți investi într-un tocător carton și hârtie pentru a toca volume mari de documente confidențiale la birou, sau carton pentru reutilizare în ambalat.

Cum funcționează un tocător carton?

cardboard-shredder mobile machine

Deși un tocător carton nu este același lucru cu un tocător hârtie, ele operează în același fel. Cutia de transmisie, motorul și blocul de tăiere al mașinii lucrează împreună pentru a tăia cartonul. Cartonul este transformat în jetoane mici, fâșii lungi sau plăci perforate, în funcție de tipul de tocător folosit.

Pentru tăiere, tocătorul carton folosește doi arbori cu unități de acțioinare independete: un alimentator lent și un tocător mai rapid care reduce cutiile de carton la dimensiunea dorită. Segmentele făcute dintr-un oțel special rezistent la uzură sunt organizate în jurul rotorului tocătorului astfel încât să fie alternativ înclinate spre exterior și spre interior. Pe măsură ce arborele se învârte, crează o mișcare de rotație care asigură efectul de tocare necesar. Rotoarele mari sunt capabile de a face față cutiilor mari de carton, fără niciun fel de probleme; ele pot toca până și cutii de polistiren și fructe. În plus, alimentatorul și rotoarele tocătorului sunt prevăzute cu un sistem special de raclete care opresc materialul de a se înfășura în jurul arborilor și asigură o alimentare constantă.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 saleBeneficiile tocătoarelor carton

 • Gama noastră de tocătoare vă transformă deșeurile de carton într-un material eficient de umplutură
 • Economisiți bani și reduceți impactul asupra mediului
 • O alternativă excelentă și rentabilă la folia cu bule, umplutura de hârtie și alte materiale

Economisiți spațiu și bani cu un tocător carton și hârtie

Cu o greutate mică, ușor de folosit, și, cel mai important, complet reciclabile – cutiile de carton devin un material de împachetat din ce în ce mai popular. Totuși, reciclarea cutiilor de carton folosite poate fi problematică, din motivul deloc neglijabil că ele devin din ce în ce mai mari și necesită mult spațiu. Așadar, este folositor pentru fabricile de ambalaje și furnizorii de servicii să utilizeze instalații speciale de tocat, pentru a toca cutiile de carton și a le refolosi în procesul de ambalare. Tocătoarele GREE și HSM sunt ideale pentru a toca hârtie și carton. Datorită lanțului de transmisie de mentenanță scăzută, segmentelor de perforare rezistente la uzură și sistemului de raclete special conceput pentru acest domeniu, au o mare disponibilitate și sunt extrem de fiabile.

Cât rezistă un tocător carton?

cardboard waste perforator

Cererea mare, în special în materie de soluții pentru carton, crează o provocare logistică: mai multe tone de carton trebuie tocate în fiecare lună. În trecut, deșeurile de carton pliate veneau direct din mașinile de produție fără a fi tocate de un tocător și intrau într-un container de hârtie.

Un tocător carton poate rezista ani de zile fără nicio problemă, însă doar dacă este folosit și întreținut corespunzător. Recomandăm întotdeauna respectarea instrucțiunilor și ghidurilor producătorilor tocătorului carton pe care îl dețineți. Acest lucru înseamnă, de exemplu, că nu veți depăși capacitatea maximă pentru o tăiere și că nu veți toca materiale cărora tocătorul nu le poate face față.