Prese carton

Presa carton este folosită pentru balotat cartoane, fire de bumbac, plastic, lemn, și alte materiale al căror volum trebuie micșorat. Este concepută ca o presă verticală bazată pe transmisie hidraulică. Presa carton are control electric și legare manuală. Noi oferim o presă de reciclare deșeuri cu o forță de comprimare de la 10 tone KN la 60 tone KN, cu o eficință de 4 ~ 8 baloți pe oră. Greutatea fiecărui balot comprimat poate cântări de la 30kg la 300kg, în funcție de materialul care este presat.

Presele carton vor diminua semnificativ costurile materialelor reciclabile devreme ce volumul materialelor poate fi redus cu 90%. Deținerea unei prese de balotat deșeuri este esențială pentru toate afacerile care produc orice tip de deșeuri. Presele carton au garanție, ISO, CE, și alte certificate necesare și sunt în conformitate cu toate standardele și regulile europene. Prețul unei prese carton  variază în cadrul a câtorva mii de euro. O presă verticală va reduce drastic costurile de depozitare a deșeurilor. Noi oferim un transport ieftin pentru presele de balotat deșeuri în România precum și cel mai bun preț pentru presele de balotat deșeuri întâlnit pe piața românească.

 • Bandă textilă de legat baloți de deșeuri 16mm – 340m – 4 unități

  89
 • Film and Paper baler machine TONNA T-Portable

  Prețul inițial a fost: 1,600€.Prețul curent este: 1,299€.
 • Presă carton manuală HSM V-Press 60

  1,799
 • TONNA bin press 240L – 2 tons pressing force

  Prețul inițial a fost: 3,600€.Prețul curent este: 2,999€.
 • Presă carton mică TONNA5, 5 tone, 50kN, balot 40kg

  Prețul inițial a fost: 3,499€.Prețul curent este: 3,199€.
 • TONNA1100 bin press 1100L – 4 ton pressing force

  Prețul inițial a fost: 3,800€.Prețul curent este: 3,199€.
 • Presă cartoane TONNA10, 10 tone, 100kN, balot 80kg

  Prețul inițial a fost: 3,999€.Prețul curent este: 3,499€.
 • Presă balotat cartoane HSM V-Press 503 eco 3T, 30KN, greutate balot 50kg

  4,799
 • Presă de carton HSM V-Press 504 cu ejector balot 4T, 40 kN, greutate balot 60kg

  5,999
 • Presă carton TONNA20, 20 tone, 200kN, balot 150 kg

  6,399
 • Presă verticală de balotat carton TONNA25, 25 tone, 250kN, balot 160 kg

  Prețul inițial a fost: 6,999€.Prețul curent este: 6,399€.
 • Presă de balotat carton HSM V-Press 605 eco (400V) cu ejector balot 5.7T, 57 kN, greutate balot 70kg

  7,499
 • Presă deșeuri HSM V-Press 610 eco 12 tone, 120kNm baloturi de 100kg

  9,299
 • Presă de balotat deșeuri TONNA45, 45 tone, 450kN, balot 450kg

  Prețul inițial a fost: 9,999€.Prețul curent este: 9,499€.
 • Presă de balotat deșeuri HSM V-Press 818 plus 18,5 tone, 185kN, baloturi de 200kg

  13,499

Despre Presa carton

Vertical baler TONNA20, 20 tons, 200kN, bale 150 kgAici vom răspunde întrebărilor obișnuite referitoare la necesitatea deținerii unei prese carton, gama de prețuri apreselor verticale, felul în care presele carton vă vor ajuta să reduceți costurile deșeurilor și să economisiți spațiu, avantajele preselor de balotat deșeuri. Presele carton îmbunătățesc eficiența în balotarea și manipularea deșeurilor și reprezintă o unealtă importantă pentru afacerile și organizațiile de toate mărimile. Aflați mai multe despre beneficiile, considerentele și modalitățile prin care puteți achiziționa o presă carton.

Presă carton preț

Recycling baler tonna10 pricePrețul unei prese carton depinde de mai mulți factori, însă, vă puteți aștepta la o recuperare a investiției în câteva luni, dacă luați în considerare banii salvați din deșeuri. Prețurile preselor de balotat deșeuri variază de la câteva mii de euro la zece mii de euro. Prețul depinde de putereapresei de balotat deșeuri, numărul de baloți pe oră și dimensiunea spațiului de presare. De asemenea, un alt factor cheie este prezența în cadrul presei carton a unui motor purternic, precum și tipul de motor.

Cum funcționează o presă de balotat deșeuri?

recycling baler pricePresele carton vin sub toate formele și în toate dimensiunile, dar felul în care ele operează este practic același. Cartonul este încărcat uniform într-o cameră goală până când aceasta se umple, se închide ușa principală, iar un cilindru hidraulic presează cartonul la dimensiunea unitară a balotului. Atunci când ajunge la dimensiunea și greutatea dorită, balotul este legat manual cu frânghie sau sfoară de nylon și este expulzat din presă pentru a fi remorcat mai departe pentru reciclare.

Instalarea presei carton

Tot ceea ce trebuie să faceți este să conectați presa la o sursă de aer comprimat, iar apoi puteți începe să folosiți imediatpresa verticală.

Minimizați deșeurile

Umpleți presa de balotat deșeuri cu carton sau plastic și închideți ușa. Mânerul ușii funcționează ca siguranță, acționați-l doar după ce presa este plină.  Când toate deșeurile sunt în presa de balotat deșeuri, acționați mânerul și presa verticală va porni.

Expulzarea baloților din presă

Când procesul de comprimare este complet, legați balotul folosind nodul fluture, deschideți ușa și eliberați balotul. Sunteți acum pregătit pentru a începe un nou balot!

Materialul balotat

Adunați și depozitați baloții dumneavoastră până când aveți suficienți pentru a fi ridicați de către agentul local de reciclare. Noi producem baloți lungi, care pot sta nesprijiniți în poziție verticală și care pot fi transportați cu un stivuitor sau cu un transpalet foarafecă.

Waste baker 44 tons TONNA45 newCe tipuri de prese carton există?

Există câte o presă carton pentru orice produs, industrie și utilizare. Ele sunt configurate atât vertical cât și orizontal și variază în dimensiune, de la 600mm până la presa carton orizontală mare pe care o comercializăm și noi, de 1500mm.

Unele prese au roți cu ajutorul cărora pot fi transportate prin uși de dimensiuni normale și conectate la o priza simplă sau la una trifazică. Altele, sunt construite după un design cu un nivel redus, pentru a putea funcționa în zonele cu restricții de înălțime.

Care sunt avantajele unei prese de balotat deșeuri?

Există multe avantaje în reciclarea cartonului, plasicului și altor materiale. Acestea sunt doar câteva:

 • Reduce acumularea de lucruri, pericolul de incendiu, și paraziți în spațiul de lucru.
 • Reduce cantitatea de material adăugată fluxului de deșeuri și gropilor de gunoi. Unele țări au mandatat aceast lucru ca lege în 2018.
 • Aduce afacerii dumneavoastră profituri adiționale din reciclare.

Care este prețul unei prese carton?

Prețurile unei prese carton variază la fel de mult ca tipurile de prese disponibile. Opțiunile adiționale, cum ar fi transportoarele, adaugă costului presei dumneavoastră.

Presele noi vor costa mai mult decât presele uzate, dar adesea vin cu o garanție mai inovatoare și durează mai mulți ani, ceea ce ajută la recuperarea investiției.

Este important să cântăriți prețul de achiziție a presei de balotat deșeuri în comparație cu economiile pe care le veți acumula datorită folosirii ei. Presa dumneavoastră va funcționa mult după expirarea garanției și va fi relativ lipsită de nevoia de întreținere asistată pe toată durata vieții ei.

Care este durata medie de viață a unei prese carton?

Durata de viață a unei prese carton depinde în mare măsură de felul în care este folosită și menținută de-a lungul anilor. O presă carton care este încărcată corespunzător și care a avut parte în mod periodic de întreținere, va rezista testului timpului. Presele carton pot fi folosite timp de peste 20 ani, multe dintre ele funcționând peste 30 de ani.