Masina de legat cu banda

Masina de legat cu banda semi-automate și automate

Acestea sunt masini de legat automate si semi-automate de calitate inalta dar accesibile. Avem masini pentru legat cu banda cu Polipropilena (PP) pentru diferite marimi, de la 5mm la 15mm. Masini de legat automate si semi-automate au certificate ISO si,de asemenea, si alte certificari necesare.
Pretul pentru masina de legat cu banda semi-automate si automate variaza de la cateva sute la cateva mii de euro. Pretul unei masini ambalat semi-automate, depinde de cativa factori. Masina semi-automata pentru legat cu banda va va creste productivitatea si va accelera procesul de ambalare. In plus, este usor si sigur de folosit de catre angajati.

Aceste masini de legat automate si semi-automate sunt construite din materiale de calitate inalta. Ele pot face linia de ambalare mai productiva si pot scadea timpul de ambalare cu pana la cinci ori. Datorita faptului ca aceste masini de legat automate si semi-automate sunt construite din materiale de calitate inalta, ele pot rezista foarte multi ani.
Investind in ele veti reduce costurile de ambalare. Veti economisi costurile cu munca, deoarece veti reduce timpul pe care angajatii dvs. trebuie sa il petreaca ambaland si veti economisi, de asemenea, si din punct de vedere al materialelor de ambalare precum cleme de ambalare, sigilii.Oferim livrare ieftina in Romania. Cel mai bun pret din piata din Romania.

Masina de legat cu banda semi-automate

masina semi-automata pentru legat cu banda HIPO 5-15mm (3/16" to 9/16") masina de legat cu banda de plastic PP

In principiu, masinile ambalat semi-automate folosesc Banda din Polipropilena. Masina semi-automata ofera ambalare rapida si legare cu banda de plastic din Polipropilena. Banda de plastic PP este introdusă sub mașină, si este înfășurată în jurul pachetului de pe masa mașinii. Mașina semi-automată permite împachetarea cu banda, rapidă și ușoară a pachetelor.

Masinile de ambalat sunt stabile si ofera o ambalare eficienta si de incredere. Pregătirea specială pentru lucrătorii care operează pe o mașină semi-automata nu este necesară. Mașina noastră de bandă semiautomatică cel mai bine vândută (modelul HIPO) poate fi utilizată pentru lipirea benzilor PP cu lățimi diferite (de la 5 mm la 15 mm). Masina este foarte robusta si nu necesita multa mentenanta. Atat utilizarea unei masini de legat semi-automate cat si inlocuirea benzii sunt foarte simplu de realizat. Masinile semi-automate HIPO pentru legare banda PP sunt foarte silentioase datorita motorului modern cu CC, controlului electronic de tensiune, si sunt de asemenea potrivite pentru benzi PP mai subtiri.
In plus, masinile semi-automate ofera siguranta in utilizare iar angajatii nu au nevoie de pregatire speciale pentru a le folosi.
Un avantaj important al masinilor noastre semi-automate este acela ca se poate ajusta automat tensiunea benzii pentru a preveni deterioararea pachetelor mai sensibile si pentru a proteja mai bine pachetele mai mari. Masina este destul de ingusta ceea ce inseana ca poate fi mutata cu usurinta in spatii restranse si este suficient de robusta pentru a fi folosita in diferite conditii. Prin urmare, siguranța si ușurința in utilizare, eficiența și economisirea timpului și calitatea sunt caracteristici de baza ale mașinilor noastre de ambalare semi-automate.

Pret masini legat semi-automate

Masini semi-automate pentru legat cu banda de plastic PP

Pretul pentru masinile semi-automate pentru legat cu banda depinde de o multitudine de factori, totusi, rentabilitatea investitiei se poate observa in cateva luni, mai ales daca veti considera si timpul economist la ambalare, productivitatea crescuta de ambalare si reducerile costurilor cu cleme, sigilii. In plus, angajatii vor fi mai multumiti, din moment ce veti usura munca lor si o veti face mai sigura.

Pretul masinilor semi-automate pentru legat cu banda variaza de la opt sute la mai mult de o mie de euro si, in unele cazuri, la cateva mii de euro. Pretul masinilor semiautomate pentru legat cu banda depinde de calitate, stabilitate, mobilitate (daca masinile au roti) si latimea benzii.

Cum se foloseste masina ambalat semi-automata?

  • Rotiți comutatorul de alimentare al mașinii semiautomate in pozitia ON.
  • Apoi, trebuie să reglați alimentarea și tensiunea benzii.
  • Pentru a regla alimentarea, trebuie să apăsați butonul „Feed”, cu cât apăsarea este mai lungă cu atat banda va fi mai lungă.
  • Daca masina nu este in pozitia Home, trebuie apasat butonul HOME pentru ca aceasta sa revina la pozitia initiala.
  • Masina de legat semiautomata are un inalt standard de siguranta, daca partea superioara a masinii este deschisa, aceasta se va opri automat.
  • Cum se foloseste masina semiautomata pentru legat cu banda?Când aveți o banda de plastic în mașină, trebuie să trageți banda de plastic de pe tambur și să verificați dacă, capul benzii este în jos (dacă nu, atunci trebuie să schimbați partea tamburului); partea inferioară a scripetului A și din partea superioară a scripetului B.
  • Apoi, trageți banda prin roata C și filetați-o în sus la fanta D, care este pe placa de jos mai întâi, apoi filetați-o în sus de-a lungul rolei de ghidare până la distanța dintre role. Apăsați butonul FEED, apoi benzile se vor distribui automat.

Masina ambalat semi-automata cu banda Polipropilena

Masina semiautomata pentru legat cu banda foloseste Polipropilena sau banda mai scurta PP. Latimea benzii poate varia. Majoritatea masinilor semiautomate acopera latimi de la 5mm la 15mm. La anumite modele, se pot folosi chiar si benzi mai late.

Masini de înfășurat palete semiautomate

Acestea sunt masini semi-automate, pentru paleti, care aplica o folie extensibila (folie plastic) in jurul unui palet pentru a-l proteja in timpul transportului, a stabiliza incarcatura si a asigura continutul acestuia. Toate masinile de înfășurat palete semiautomate adauga o folie de plastic, un material flexibil care permite o infasurare stabila a paletului fara a fi in pericol de a se rasturna in momentul miscarii sau transportului. Pentru a alege cea mai rezonabila masina din gama de masini semiautomate disponibile, este important sa va adresati specialistilor nostri pentru cele mai bune sfaturi. Pentru a inlesni acest proces, clientul trebuie sa ne furnizeze informatii in legatura cu operatiile care vor fi intreprinse de masina.

De asemenea, este necesară rentabilitatea și tipul de articol pe care aparatul este folosit pentru a le împacheta. Va fi posibil să se evalueze designul ideal al mașinii. Folosirea foliei masinii de infasurat paleti semiautomate trebuie facuta sub supravegherea utilizatorului sau administratorului. Deoarece aparatul este semi-automat, sarcina probei cade asupra utilizatorului pentru a poziționa paletul sau pat și fixați-l cu folia necesara. Dupa aceasta, masina se va ocupa de ciclul pre-programat de infasurare. Dupa ce masina si-a terminat treaba, este, din nou, treaba utilizatorului sa taie folia de pe pachet si sa o inlature pentru a finaliza ciclul de infasurare.

Masina automata de sigilat cutii carton

Masina automata de sigilat cutii carton este minunata pentru viteza si eficienta ei! Aceasta automatizeaza procesul de lipire a benzii pe partea superioara si inferioara a cutiei. Productivitatea ambalarii creste, numarul de cutii ambalate per minut, de obicei, creste de cateva ori. O masina automata de inchidere a cutiilor cu banda adeziva este usor de folosit si poate fi operata de persoane fara pregatire anterioara. Este potrivita pentru benzi adezive cu latimea de la 48mm la 72mm si pentru cutii si pachete de lungimi de cel putin 150mm, latime intre 120 si 480mm si inaltime intre 120 si 480mm. În ceea ce privește oferirea unei variante pentru montarea și închiderea cartonului, această mașină poate face totul pentru dvs. Cu un cadru de lucru solid și o structură de susținere în patru coloane, acestea reprezintă o investiție de lungă durată pentru linia de producție. Masina este construita pentru sigilarea cutiilor de carton si trebuie folosita doar in acest scop.

Masina ultra-rapida pentru legat cu banda HIPO PRO

Comercializam 3 variante de masini ultra-rapide pentru legat cu banda potrivite pentru benzi PP de 5-6mm, 8-9mm si 10-11mm. Alege de ce masina ai nevoie si efectueaza o comanda sau solicita o oferta. Daca masina ultra-rapida pentru legat cu banda HIPO PRO (cu dimensiunea dorita) nu va fi pe stoc, te vom anunta care va fi timpul de livrare. HIPPO PRO este o mașină de legare rapidă destinată să creeze rentabilitate și să diminueze timpul de inactivitate al mașinii. De fiecare dată când porneste, cârligul este tras în jurul fasciculului în acel punct fixat la firul exact, nodul de plastic este apoi încălzit, fixat și stors pentru a face sigiliul ideal, totul în aproximativ 1,2 secunde.

HIPO PRO este o mașină pentru legat cu banda cu viteză mare, cu cap de ancorare foarte scăzut, cu părți mobile nesemnificative care diminuează erorile mecanice care apar din cauza defectării sau uzurii pieselor. Toate componentele corpului pot fi detașate fără efort pentru a ajunge la capul de fixare, cutia electrică și in zona bazinului de banda. HIPO PRO poate fi modificat pentru a se potrivi cel mai bine conditiilor de impachetare. Este echipat pentru scăderea timpului de inactivitate al utilajului cauzat de modificările buclelor, în consecință, extinderea randamentului de lucru. Pentru a ajuta la menținerea cheltuielilor scazute, buclele sale utilizează un material mai puțin presant, în contrast cu buclele standard, în acest fel, reducând în plus cheltuielile cu materialul. Aspect compact cu dispenser extern, marimea arcului standard 650×500 mm (alte dimensiuni la cerere și cu taxă suplimentară), pana la 50 legari pe minut, pentru banda PP, 5-12mm. Intervalul de tensiune poate fi reglat între 0-45 kg.

Reparare Masina de legat cu banda

Vă rugăm să rețineți că nu oferim reparații la fața locului pentru mașina pentru legat cu banda semi-automată. Cu toate acestea, oferim piese de schimb pentru aceasta. In plus, oferim un manual aprofundat și o hartă a pieselor de schimb.

Depozitarea si transportarea masinii ambalat semi-automate

Pentru transportul pe distanțe lungi sau depozitarea pe termen lung a mașinii de legat semiautomate, trebuie utilizat pachetul din cutie din lemn sau din tabla tare, trebuie fixat pe placa de sprijin solidă și trebuie introdus agentul de absorbție a umidității în cutie, agent anti-rugină trebuie pulverizat în interiorul mașinii. Nu stivați obiecte grele deasupra cutiei. Nu transportați și nu depozitați mașina de decupat semiautomatică cu partea superioara in jos.

You've just added this product to the cart: