Aparat de legat banda plastic

Aparat ieftin pentru legat cu banda TES PP PET 12-16mmAparat de legat banda plastic

Oferim o gamă largă de aparate de legat banda plastic, de calitate si accesibile, utilizate pentru benzi din polietilenă (PET) și (polipropilenă) PP. Poate fi folosit pentru toate tipurile de dimensiuni cuprinse între 10mm și 19mm. Aparatele de legat cu banda au, de asemenea, certificarile ISO si celelalte certificari necesare. Pretul aparatelor de legat cu banda variaza de la o mie euro la cateva mii de euro.
Pretul aparatelor de legat banda plastic depinde de cativa factori, unul dintre acestea fiind cat de puternic este aparatul de legat banda pp, alt motiv: daca este automat sau nu, aparatele pentru legat complet automatizate sunt mai scumpe decat cele semi-automate, iar ultimul factor determinant: care este latimea maxima care poate fi legata cu benzile de legat.

Toate aparatele de legat banda plastic au o garantie de 12 luni. Oferim livrare gratuita in toate Romania. De asemenea, oferim cele mai bune preturi disponibile pe piata din Romania.

Aparat de legat cu banda pe baterii BW 01 de calitate inaltaAparat de legat banda plastic cu baterii

In sectiunile de mai jos, vom raspunde la intrebarile dvs. in ceea ce priveste necesitatea unui aparat de legat banda pp, intervalul de pret al aparatului de legat cu banda de care ai avea nevoie, cum te va ajuta aparatul de legat cu banda sa iti cresti productivitatea si care sunt avantajele acestuia.

De ce ai nevoie de un aparat de legat banda plastic?

Noile aparate pentru legat cu banda pe baterii sunt o investitie excelenta pentru oricine este implicat in producție, transport, logistică și pentru oricine se ocupa de ambalare cu benzi. Există o mare varietate de avantaje legate de achiziționarea unui nou conector de baterie, dar cel mai important dintre toate este că utilizatorul îl poate personaliza la orice setare care răspunde nevoilor metodelor sale de ambalare. Pe lângă aceasta, noua generație de aparate pentru legat cu banda pe baterii sunt realizate cu materiale extrem de durabile și rezistente la toți factorii externi, ceea ce conferă instrumentului o durată de viață și mai lungă, sunt foarte ergonomice, ceea ce face manipularea foarte ușoară. Un alt avantaj al noului aparat pentru legat cu banda pe baterii este puterea sa excepțională. Are o forță de ambalare de până la 4000 N. Acest lucru face posibilă ambalarea chiar și a produselor grele și instabile.

Aparat pentru legat cu banda TES PP PET 12-16mm reducerePret aparat de legat banda plastic

Prețul unui aparat de legat banda pp depinde de factori multipli, cu toate acestea, vă puteți aștepta la o rentabilitate a investițiilor în câteva luni, atunci când luați în considerare timpul economisit în utilizarea acestuia, creșterea producției de ambalare și economisirea directă a costurilor clemelor.
Prețurile aparatelor pentru legat cu banda variază de la o mie de euro la câteva mii de euro. Prețul depinde dacă mașina este complet automatizată (întindere automată, sudare și tăiere prin frecare) sau semiautomată. De asemenea, un alt factor cheie este și cât de puternică este mașina și lățimea curelei pentru care este utilizată.

Cum functioneaza aparatul de legat banda plastic?

Aparat de mana pe baterii 12-16mm (1/2" to 5/8") Messersi MB620 aparat pentru legat banda PET si PP w/ Baterie & Incarcator Aparatele de legat banda plastic sunt potrivite pentru benzi de plastic PP sau PET. Procesul de legare incepe apasand pe butonul de pornire, aparatul porneste si incepe sa tensioneze banda pana la nivelul dorit. Aparatele pentru legat cu banda pe baterii vin in 2 modele, semi-automate si automate. Cele mai multe aparate de mana pe baterii pe care le vindem sunt automate, asta inseamna ca aparatul pentru legat cu banda pe baterii efectueaza automat intinderea, sudarea prin frecare și tăierea benzii de plastic PP sau PET. Aparat de legat banda pp este extrem de economic, si creste timpul de ambalare cu pana la 4 ori. Aparatele pentru legat cu banda pe baterii sunt alimentate de o baterie litiu-ion de calitate, care are un ciclu lung de viata, care permite in acelasi timp si reincarcarea. Masinile pentru legat cu banda pe care le vindem pot intinde, suda prin frecare si taia peste 200 de benzi la o singura incarcare.

Care sunt avantajele unui aparat de legat cu banda plastic?

Avantajele folosirii unui aparat de legat banda pp sunt incomensurabile. Oferă ambalare premium de calitate, sunt foarte economice, puternice, accesibile, ergonomice și foarte ușor de utilizat. Acestea sunt doar câteva caracteristici care descriu noua generație de aparate de legat banda pp. Acestea vor reduce efectiv costurile de ambalare și, în același timp, vor ajuta la economisirea timpului, care altfel ar fi dublat dacă s-ar efectua ambalarea manuală. Veți putea utiliza un pachet de baterii nou timp de mai mulți ani, deoarece își păstrează puterea și performanțele în timpul funcționării. Pentru orice informații suplimentare sau sfaturi despre o eventuala achizitie, nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs.

Service pentru aparatele pentru legat cu banda pe baterii

Personalul nostru de service extrem de bine instruit este echipat cu toate instrumentele și piesele de schimb necesare pentru reparatii, de aceea, de obicei, putem repara aparatul pentru legare cu banda pe baterii în decurs de una sau două săptămâni. În cazul în care aparatul se cade sau altceva nu este în regulă, ne puteți contacta și vă vom trimite locația unde să expediați aparatul pentru legat cu banda pe baterii deteriorat.

Aparat de legat banda plastic pentru utilizare intensiva

TES Plus 16-19mm (5/8" to 6/8") aparat pentru legat cu banda pentru banda PET si PP

În gama noastră de aparate de legat banda plastic, puteți găsi, de asemenea, aparatul de plastic pentru legat cu banda pe baterii, conceput special pentru utilizare intensiva. Aceste aparate pentru legat cu banda au putere de intindere mare. Sunt special proiectate pentru ambalarea încărcăturii foarte grele și foarte instabile. Acestea sunt echipate cu o putere imensă de întindere de până la 4000 N și pot efectua automat intinderea, sudarea prin frecare și pot tăia banda de plastic PP sau PET cu o lățime de până la 19 mm.

Deși un aparat de legat banda pp este relativ sigur, sunt necesare anumite precauții de siguranță pentru utilizator. Instrumentul trebuie utilizat de către persoane instruite corespunzător. Atunci când aparatele pentru legat cu banda pe baterii sunt utilizate de personalul nepregatit sau nu sunt folosite cu atenție, calitatea legaturii poate fi pusă în pericol, ceea ce duce la ruperea benzii, deteriorarea pachetului și chiar la răniri. Este de datoria ta, a utilizatorului, sa verifice îmbinările de etanșare realizate de instrumentul dvs. Nu trebuie să mutați niciodată mărfurile cu sigilii proaste și să nu folosiți niciodată benzile ca mijloc de tragere sau ridicare a mărfurilor, deoarece acestea nu au fost proiectate pentru această utilizare și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru astfel de operațiuni. Asigurați-vă că vă aflați într-o poziție sigură în timpul ciclului de încărcare și folosiți banda corectă iar calitatea, lățimea, grosimea și rezistența la rupere sunt adecvate pentru ambalajul respectiv.

Tocmai ați adăugat acest produs în coș: